Bemanning på 50 orter och 4000 anställda

Uniflex kunder finns inom Industri, Lager, Bygg, El & Tele, Administration & Kontor, Försäljning, Kundtjänst och Reception. Vi arbetar även med Rekrytering och Omställning. Med strategin Rätt Pris, Snabbhet och Flexibilitet kan vi bli er resurs för att nå er optimala bemanning.

Vi arbetar processtyrt enligt vår egen modell för bemanning. Uniflexmodellen är all vår samlade erfarenhet under våra snart 15 år i branschen och är det som skapat vår framgång. Uniflexmodellen är en sammanfattning av hur vi arbetar både som företag och hur vi med kunskap och trygghet hjälper våra kunder till de bästa bemanningslösningarna.

Genom vår specialisering har Uniflex stor kunskap och erfarenhet om de branscher vi arbetar inom. Vår organisation med små specialiserade affärsområden med lokal närhet gör att vi kan erbjuda en mycket snabb och precis service. Detta tillsammans med vår slimmade organisation gör att vi har låga overheadkostnader. Något vi tycker ska komma våra kunder till gagn genom att alltid ge våra kunder det bästa priset. Detta oavsett om det gäller en kortare sjukfrånvaro, vikariepooler, studentbemanning eller större projekt. Det är därför alltid värt att jämföra Uniflex priser innan du väljer bemanningspartner.

Genom vår proaktiva rekryteringsprocess har vi alltid montörer, maskinoperatörer, truckförare, lagerpersonal, el- & teletekniker, bygg- och anläggningsarbetare, telefonister, receptionister, administratörer, ekonomipersonal, säljare och många fler redo för uppdrag. 

Klicka här för att komma i kontakt med oss.

VILL DU BLI KONTAKTAD AV EN SÄLJARE?

Behöver du personal?

Kontakta oss antingen lokalt eller centralt så får du hjälp snarast.

Läs mer

KUNDREFERENSER

Läs vad några av våra kunder tycker:

Uniflex Bemanning är ett bemanningsföretag som arbetar med bemanning, rekrytering och omställning. Uniflex Bemanning har alltid lediga jobb och extrajobb att erbjuda.

Uniflex Bemanning   |   Arenavägen 57, Box 7014, 121 07 Stockholm-Globen   |   Tel: 08-555 368 00   |   Fax: 08-555 368 01   |   E-post: info@uniflex.se