Youtube
LinkedIn
Instagram
Facebook

Ring oss: 08-555 368 00

Youtube
LinkedIn
Instagram
Facebook

Att arbeta på Uniflex

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kundtjänst, försäljning, administration, städ och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Uniflex är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är även medlem i Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med Byggnads. Uniflex är kvalitets-, miljö och arbetsmiljöcertifierat. Uniflex erbjuder även pensionsförmåner via ITP och SAF-LO.

Engagerade medarbetare

På Uniflex Bemanning är vår övertygelse att ett bemanningsföretags personal är dess största tillgång. Uniflex Bemanning arbetar därför målmedvetet för att alltid ha motiverade och engagerade medarbetare. Det är en förutsättning för att säkerställa kvaliteten på våra uppdrag och för att uppnå företagets mål.

Söker du lediga jobb eller extrajobb inom industri, lager, bygg, el, kundtjänst, försäljning, administration, städ eller butik?

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Vi söker ständigt efter personal som har stark drivkraft, stor flexibilitet och är ambitiösa i sitt arbete. Uniflex passar både de som vill jobba heltid men även de som vill komplettera annan sysselsättning med extra jobb, såsom studenter och pensionärer.

Garanterad lön

Alla anställda börjar med någon form av provanställning/visstidsanställning som vanligen varar sex månader. Därefter blir de tillsvidareanställda. Lönen utgår per timme och den anställde är garanterad en viss lön beroende på anställningstid och kollektivavtal. Ett uppdrag sträcker sig vanligen över en eller flera månader, men kan också vara så kort som några timmar.

Kollektivavtal styr lönenivån

Uniflex har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. LO-avtalet gäller för Uniflex anställda inom industri och lager. Unionen-avtalet gäller för Uniflex anställda som arbetar som tjänstemän. Uniflex skall enligt LO-avtalet betala samma lön till sina anställda som kunderna i genomsnitt betalar till sina egna anställda. Detta gör att villkoren för Uniflex LO-anställda varierar beroende på vilket företag de är uthyrda till. För Uniflex Unionen-anställda sker lönesättningen individuellt.

Förmåner

Uniflex erbjuder sina anställda en mängd förmåner. Ett exempel är att efter tre månaders anställning får man tillgång till ett friskvårdsbidrag. Vi har även erbjudanden via t.ex. Lensway, Memira, 24-seven etc.

Säg hej till Kivra – din digitala brevlåda!

Som anställd hos Uniflex får du dina lönespecar i Kivra, en säker och klimatsmart digital brevlåda.

Tillsammans med dig som anställd vill vi bidra till en grönare värld, därför samarbetar vi med Sveriges digitala brevlåda Kivra. Över 600 000 personer i Sverige har redan registrerat sig, med Kivra får du din post digital från företag och myndigheter. Varje gång du får post i Kivra får du en e-postavisering varpå du kan logga in och läsa din post var du än befinner dig. Att komma igång med Kivra är enkelt, det enda du behöver är Mobilt BankID eller en aktiveringskod!

Läs mer och kom igång med Kivra på www.kivra.com länk till annan webbplats

Uniflex Bemanning

Besöksadress Stockholm

Arenavägen 57
121 07 Stockholm-Globen

Telefon: 08-555 368 00
E-post: info@uniflex.se

Postadress:

Box 7014
121 07 Stockholm-Globen

Besöksadress Göteborg

Gårdatorget 1
412 50 Göteborg

Telefon: 0775-20 25 00
E-post: goteborg@uniflex.se

Besöksadress Malmö

Rundelen 3
211 36 Malmö

Telefon: 0775-20 25 00
E-post: malmo@uniflex.se

Arbetsgivare

Vill du ha hjälp av Uniflex med din rekrytering eller bemanning? Tryck på knappen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret som då kommer upp så kontaktar vi dig inom kort!


sigil1