Youtube
LinkedIn
Instagram
Facebook

Ring oss: 08-555 368 00

Youtube
LinkedIn
Instagram
Facebook

Frågor och svar

Hur söker jag lediga jobb och extrajobb hos Uniflex?

Uniflex har lediga heltidsjobb och extrajobb inom bemanning och rekrytering. För att söka våra lediga jobb och extrajobb skapar du en profil hos Uniflex eller söker det lediga jobbet direkt genom att bifoga ett fullständigt CV och personligt brev.

Har du inte något färdigt CV? Fyll då gärna i vår mall som du hittar under fliken CV.

Hur registrerar jag mig hos Uniflex?

Registrera dig i vår databas. Detta gör man här på hemsidan under "Lediga jobb" och sedan går man in på Registrera CV.

Skriv in dina personuppgifter och skapa dina egna användaruppgifter. Användarnamnet och lösenordet måste vara 6-20 tecken.

Fyll i alla uppgifter om tidigare arbetsgivare, meriter och utbildningar.

Under Krav väljer du "Jobbkategorier" där du fyller i vilka typer av jobb du är intresserad av och "Platser" där du väljer vilken / vilka orter du vill arbeta på. Observera att du själv måste kunna ta dig till orten där arbetet finns. Du fyller även i hur mycket du kan jobba.

Fyll sedan i vilka utbildningar du gått under "Utbildningshistorik"

Under Kompetens lägger du till vilka kompetenser du har och under referenser fyller du i vilken/vilka personer du har som referenser.

Under "Dokument" bifogar du ditt CV och Personligt brev.

Nu finns du med i vår databas och kan börja söka våra lediga jobb inom bemanning och rekrytering.

Hur söker jag lediga jobb och extrajobb?

Se "Jobbsökning" och leta upp det lediga jobbet eller extrajobbet som du är intresserad av. Klicka på annonsen och tryck därefter på "Ansök" Din ansökan är skickad och du får upp en text där vi tackar för din ansökan och att ett e-mail kommer skickas så snart som möjligt.

Våra personalansvariga och rekryteringskonsulter går igenom alla ansökningar och kontaktar dig om du är intressant för det lediga jobbet du har sökt.

Hur många dagar har det gått sedan du skickade in din ansökan?

Vi får in många ansökningar och det kan ta tid innan vi har gått igenom alla och vi kan inte alltid återkoppla till alla som har sökt de lediga jobben. Det man kan göra då man skickat iväg en ansökan är att vara aktiv på hemsidan samt att hålla din profil uppdaterad för att låta vår rekryteringspersonal vet att du fortfarande är arbetssökande.

Har man frågor om tjänsten samt om den har blivit tillsatt eller inte kan man ringa vår Kundtjänst så hjälper vi dig med dina frågor.

Jag har glömt mina användaruppgifter, hur gör jag?

Under "Ändra i CV" finns det en länk som heter "Glömt lösenord?". Klicka där och skriv in din e-postadress så skickas uppgifterna till dig. Skulle detta inte fungera så är du välkommen att kontakta Kundtjänsten.

Jag får inget mail från Uniflex när jag registrerat mig, ansökt till ett ledigt jobb eller begärt nytt lösenord. Vad gör jag då?

Har du skrivit korrekt e-mail adress? Om du är osäker prova att logga in och kontrollera mailadressen.

Titta i din mapp för skräppost, eventuellt kan mailet finnas där.

Kontakta vår kundtjänst via mail eller telefon.

Varför framgår det inte på vilket företag tjänsten gäller?

De flesta av våra kundföretag väljer att inte synas i rekryteringsprocessen, därför går vi inte ut med företagsnamnet i annonsen. Den informationen får man vid intervjutillfället av våra personalansvariga och rekryteringskonsulter.

Var ligger det lediga jobbet?

Det lediga jobbet finns i den region du har valt i sökmotorn. Exakt var i regionen det ligger får du reda på vid intervjutillfället. Anledningen till det är att kundföretagen inte önskar synas i rekryteringsprocessen.

Hur kontaktar jag Uniflex?

Till oss kan du ringa måndag till torsdag mellan klockan 07.30-17.30 samt fredagar 08.00-17.00. Vi finns på nummer 08-555 368 00, alternativ 3 i menyvalet.

Uniflex Bemanning

Besöksadress Stockholm

Arenavägen 57
121 07 Stockholm-Globen

Telefon: 08-555 368 00
E-post: info@uniflex.se

Postadress:

Box 7014
121 07 Stockholm-Globen

Besöksadress Göteborg

Gårdatorget 1
412 50 Göteborg

Telefon: 0775-20 25 00
E-post: goteborg@uniflex.se

Besöksadress Malmö

Rundelen 3
211 36 Malmö

Telefon: 0775-20 25 00
E-post: malmo@uniflex.se

Arbetsgivare

Vill du ha hjälp av Uniflex med din rekrytering eller bemanning? Tryck på knappen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret som då kommer upp så kontaktar vi dig inom kort!


sigil1