Youtube
LinkedIn
Instagram
Facebook

Ring oss: 08-555 368 00

Youtube
LinkedIn
Instagram
Facebook

Referenscase

JACKON AB, SKÖVDE

”Uniflex personal har rätt kompetens och rätt inställning”

Jackon AB är ett företag som producerar cellplast. Jackon levererar isoleringsprodukter till byggindustrin, cellplast till industrikonstruktioner samt förpackningslösningar. Jackon AB har fem fabriker i Sverige.

”Jackon har stora svängningar mellan hög- och lågsäsong, dessutom ett behov av personal vid planerad och oplanerad frånvaro. Därför har vi på Jackon i Skövde behov av en samarbetspartner som snabbt kan leverera personal till vår produktion. Vårt långa samarbete med Uniflex har alltid fungerat bra då de är snabba, flexibla, och levererar personal med rätt kompetens och rätt inställning. Måste även lägga till att är väldigt enkelt att samarbeta med Uniflex vilket underlättar vår vardag på Jackon”, säger Andreas Tinnerfelt, Platschef på Jackon AB i Skövde.  

CAVERION SVERIGE AB, BORÅS

”Vi är mycket nöjda”

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Caverions tjänster används bland annat i kontor, butiksfastigheter, bostäder, offentliga lokaler, industrianläggningar och infrastruktur.

”Caverion är mycket nöjda med Uniflex Bemanning, då vi bemötts av ett smidigt och proffsigt samarbete. Via enkel dialog har vi hyrt in bemanning vilket i slutändan ofta resulterat i tillsvidareanställning hos oss. Jag kan bara konstatera att vi är mycket nöjda” säger Jonas Sixtensson, Serviceledare på Caverion Sverige AB i Borås. 

DACHSER SWEDEN AB, STOCKHOLM

”Uniflex har mött våra krav väl”

Dachser är en av de globala ledarna inom logistikbranschen. Dachser har under årtionden framgångsrikt bevisat att ett familjeägt företag kan uppnå mycket med engagerade anställda och innovativt tänkande. Dachsers affärsmodell består av transportlogistik, lagerhållning och kundspecifika tjänster inom två affärsområden: DACHSER Road Logistics och DACHSER Air & Sea Logistics.

”Vi har sedan ett år tillbaka ett samarbete med Uniflex. För oss är det viktigt med en leverantör som kan leverera flexibilitet, kvalitet och snabba lösningar, vilket Uniflex uppfyller väl. Vi har valt att både hyra konsulter till vår terminal vid tillfälliga toppar, även använt möjligheten att ta över konsulter efter en period av inhyrning och nu senast har vi också valt att direktrekrytera via Uniflex” säger Thomas Wennborg, Branch Manager på DACHSER Sweden AB i Stockholm.

ABEL DEMISSIE, UNIFLEX BEMANNING

”Jag rekommenderar alltid Uniflex till mina vänner och kollegor”

Abel Demissie, 30 år, arbetar som montör på Permobil AB i Timrå och har varit anställd på Uniflex sedan november 2015.

”Uniflex har hjälpt mig att öka min potential på arbetsmarknaden. Idag arbetar jag som montör och jag är mycket glad för det. Uniflex är ett av de bästa bemanningsföretagen och jag upplever att den interna personalen är exceptionella och tar hand om sina anställda genom att ofta ge vänliga råd och professionell service”, säger Abel Demissie, Konsult på Uniflex Bemanning.

Uniflex Bemanning

Besöksadress Stockholm

Arenavägen 57
121 07 Stockholm-Globen

Telefon: 08-555 368 00
E-post: info@uniflex.se

Postadress:

Box 7014
121 07 Stockholm-Globen

Besöksadress Göteborg

Gårdatorget 1
412 50 Göteborg

Telefon: 0775-20 25 00
E-post: goteborg@uniflex.se

Besöksadress Malmö

Rundelen 3
211 36 Malmö

Telefon: 0775-20 25 00
E-post: malmo@uniflex.se

Arbetsgivare

Vill du ha hjälp av Uniflex med din rekrytering eller bemanning? Tryck på knappen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret som då kommer upp så kontaktar vi dig inom kort!


sigil1