Youtube
LinkedIn
Instagram
Facebook

Ring oss: 08-555 368 00

Youtube
LinkedIn
Instagram
Facebook

Rekrytering

Vi har hjälpt många kunder att hitta den perfekta medarbetaren genom vår kvalitetscertifierade och välbeprövade rekryteringsprocess. Sedan 2002 har vi gjort över 56 000 rekryteringar.

Att rekrytera ny personal kan ta mycket tid från din dagliga verksamhet. Vi på Uniflex har många erfarna rekryterare som utför flera intervjuer varje dag. Vi är proffs på rekrytering eftersom vi genomför tusentals rekryteringar varje år. Detta har nu även du möjlighet att ta del av.

Kandidaterna söker sig själva till oss via annonser på vår hemsida och via våra andra rekryteringskanaler såsom Facebook, Linkedin, jobbsökarsidor, Google med mera. Eftersom vi köper in stora volymer annonser får vi fler ansökningar än vad många andra företag får. Vi har också stor vana att välja ut bra kandidater. Vidare kan vi, om du som kund så önskar, genomföra personlighets- och kapacitetsanalyser. Sammantaget gör det att vi kan erbjuda effektiva och prisvärda rekryteringstjänster.

Vi kan hjälpa dig antingen genom en traditionell rekrytering eller genom ett hyr först, anställ sedan upplägg. Om du först lär känna personen under en inhyrningsperiod underlättar det ditt beslut om rekrytering senare i processen. Du hyr din slutkandidat i några månader innan du bestämmer dig för att rekrytera. Nöjd-kund-garanti innebär att om dina förväntningar inte uppfyllts kan vi ersätta med ny person.

Har du frågor eller vill ha mer information kontaktar du oss enkelt via formuläret till höger.

Du kan även få aktuell information från oss på Uniflex Rekrytering och Bemanning på vår blogg . Vi har även gjort en trevlig musikvideo som du kan titta på här.länk till annan webbplats

Vill du veta vad Uniflex kan göra för ditt företag vad det gäller rekrytering?

Ladda ner vår Rekryterings-broschyr

Uniflex Bemanning

Besöksadress Stockholm

Arenavägen 57
121 07 Stockholm-Globen

Telefon: 08-555 368 00
E-post: info@uniflex.se

Postadress:

Box 7014
121 07 Stockholm-Globen

Besöksadress Göteborg

Gårdatorget 1
412 50 Göteborg

Telefon: 0775-20 25 00
E-post: goteborg@uniflex.se

Besöksadress Malmö

Rundelen 3
211 36 Malmö

Telefon: 0775-20 25 00
E-post: malmo@uniflex.se

Arbetsgivare

Vill du ha hjälp av Uniflex med din rekrytering eller bemanning? Tryck på knappen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret som då kommer upp så kontaktar vi dig inom kort!


sigil1