Work @ Uniflex

Vätterns pärla - Uniflex Jönköping


Idag träffar vi kollegorna på Jönköpingskontoret. Jönköping jobbar brett med uppdrag inom lager/industri, kontor och bygg och är ett av många kontor runtom i landet som har mycket nöjda konsulter.

Emil jobbar som affärsområdeschef i Jönköping och har gjort sedan 2015. Tillsammans med personalansvarig Liselotte, personalassistent Hanna och regionsäljare Elin så jobbar de kontinuerligt med att få deras konsulter att trivas och må bra på jobbet.


Emil, i senaste medarbetarundersökningen så fick ni väldigt höga siffor i frågan om trivsel. Varför tror du att era konsulter trivs så bra att jobba på Uniflex?

Vi har en hög närvaro ute hos kunderna vilket jag tror konsulterna uppskattar, Vi är alltid tillgängliga för dem när de har frågor och har en generellt bra dialog med alla som jobbar hos oss samt med våra kunder.
Om problem uppstår så tar vi tag i dem direkt och försöker alltid lösa det bästa för våra anställda.
Det är väldigt roligt att höra att så många trivs på Uniflex och det gör även vi på kontoret! 

Vad kommer ni att söka för kompetenser framöver i Jönköping?

Jönköping är ju lite av en logistikknutpunkt så just nu söker vi bra truckförare, gärna med skjutstativvana. Vi har även växt på byggsidan så vi ser ett ökat behov av bra byggpersonal. Sen är vi ju ett kontor som sysslar med flertalet olika tjänster inom flera branscher så vi vill fortsätta att söka brett i vårt urval. Rätt person kan passa på många av våra befintliga kunder och även nya uppdrag som kommer in löpande.
Sen är jag övertygad om att vårt nytillskott till kontoret, Elin, kommer bidra till att vi söker personal inom fler områden inom kort.


Vi fick även chansen att träffa Linus, en av Jönköpings konsulter som har arbetat på Uniflex sedan 2012.


Linus, hur tycker du det är att jobba på Uniflex?
”Att vara ambulerande konsult och få testa på olika arbetsställen passar mig utmärkt, jag tycker att Uniflex är bra på att hitta arbeten som matchar min kompetens och man har även fått chansen att lära sig nya saker.
Oavsett vem på kontoret man är i kontakt med så är kommunikationen väldigt smidig och de är ofta ute på plats vilket jag tror många uppskattar.
Just nu är jag uthyrd till ett lager på Torsvik och trivs väldigt bra!

 

Linus

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Uniflex Bemanning

  Besöksadress:

  Arenavägen 57
  121 07 Stockholm

  Telefon: 08-555 368 00
  E-post: info@uniflex.se

  Postadress:

  Box 7014
  121 07 Stockholm

  Följ Uniflex

  Youtube
  LinkedIn
  Instagram
  Facebook

  Arbetsgivare

  Vill du ha hjälp av Uniflex med din rekrytering eller bemanning? Tryck på knappen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret som då kommer upp så kontaktar vi dig inom kort!