Work @ Uniflex

Träning bidrar till ökad arbetsglädje

Alla har nog upplevt en jobbig dag på jobbet. Arbetsbelastningen kan vara tillfälligt hög och känslan av att man vill gå hem och vila upp sig infinner sig de sista timmarna på arbetspasset.
Forskning visar att om man istället tar ut frustrationen på träning så kan det bidra till stressreducering och ett ökat välmående. Att man dessutom blir gladare och kan stänga av jobbets alla krav under fysisk aktivitet är ett faktum.

På Uniflex är vi måna om våra anställda och erbjuder våra konsulter bra friskvårdsbidrag via Actiway där valen av hälsovård är många och varierande.
Det finns ett brett utbud och passar alla oavsett träningsvana. Förutom träning så kan du som anställd även boka in massage eller dylikt för att ytterligare slappna av efter en arbetsdag.

Stefan, Affärsområdeschef i Växjö, slappnar av med karate och tränar inte bara för egen del, utan håller även kurser för de som är intresserade av att lära sig.
Kanske är det en träninsform även för dig?

Läs mer om vårt friskvårdsutbud på www.actiway.selänk till annan webbplats

 

 

 

 

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Uniflex Bemanning

  Besöksadress:

  Arenavägen 57
  121 07 Stockholm

  Telefon: 08-555 368 00
  E-post: info@uniflex.se

  Postadress:

  Box 7014
  121 07 Stockholm

  Följ Uniflex

  Youtube
  LinkedIn
  Instagram
  Facebook

  Arbetsgivare

  Vill du ha hjälp av Uniflex med din rekrytering eller bemanning? Tryck på knappen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret som då kommer upp så kontaktar vi dig inom kort!