Work @ Uniflex

Går du personalvetarprogrammet och vill få relevant erfarenhet, då kan tjänsten som personalassistent på Uniflex vara en kickstart in i arbetslivet.

På uniflex har vi flera duktiga personalassistenter som hjälper till att hålla verksamheten igång.

Som personalassistent får du inte bara möjlighet att lära dig saker inom ditt yrkesfält, du får även uppleva en härlig arbetskultur! 

Vi passade på att fråga några av våra personalassistenter på kontoret i Stockholm om hur det är att jobba hos oss.

Oliva, Varför sökte du jobb som personalassistent på Uniflex?

- Jag hade hört bra om företaget sedan tidigare och såg en annons att Uniflex sökte en personalassistent under sommaren. Tjänsten såg ut att innefatta många relevanta områden inom det jag studerar, vilket är personalvetare.  Nu har jag jobbat i några månader och har redan fått lära mig massa saker och trivs väldigt bra i min roll. Jag hoppas kunna få jobba heltid här efter att jag tagit min examen.

Malin, vad får du göra under ett arbetspass.

- Det är väldigt varierande vilket är roligt. I början var det mycket administration och referenstagning men nu när jag har jobbat ett lite längre tag har jag även fått hantera egna rekryteringsprocesser och har numera kontakt med våra kunder.  Känns superkul att man får visa att man är duktig inom sitt område, samtidigt som man får stöttning från alla härliga kollegor.

 

Vill även du söka jobb som personalassistent, just nu söker vi i både Kalmar och Stockholm. Men bli inte besviken om du bor på annan ort. Håll istället utkik på hemsidan och på vår Facebooksida;  https://www.facebook.com/uniflex/

 

 

 

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Uniflex Bemanning

  Besöksadress:

  Arenavägen 57
  121 07 Stockholm

  Telefon: 08-555 368 00
  E-post: info@uniflex.se

  Postadress:

  Box 7014
  121 07 Stockholm

  Följ Uniflex

  Youtube
  LinkedIn
  Instagram
  Facebook

  Arbetsgivare

  Vill du ha hjälp av Uniflex med din rekrytering eller bemanning? Tryck på knappen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret som då kommer upp så kontaktar vi dig inom kort!