Work @ Uniflex

In-houselösning via Uniflex

Hyr ni in mycket personal har ni möjlighet att använda er av en ”In-houselösning” vilket innebär att vi har en HR-ansvarig Teamledare på plats hos er i era lokaler. Teamledarens arbetsuppgifter kan variera enligt era önskemål men arbetar i huvudsak med introduktion av nya inhyrda och bemanningsoptimering. Teamledaren deltar även på produktions- och personalmöten.

Jennifer jobbar som Arbetskoordinator hos en av våra större kunder i Stockholm. Hon ser stora fördelar att vara ute på plats hos kund både för kunder och givetvis också konsulterna:

”Istället för att skriva långa mejlkonversationer rörande flertalet ämnen så är man lika lättillgänglig som kollegan bredvid och kan ta eventuella problem på en gång. Jag vill också hävda att genom att vara ute på plats så kan man hitta många bra lösningar, operativa som strategiska, tillsammans med kund. Givetvis så tror jag även att personalen finner en trygghet med att ha en Uniflex representant i närheten”

Vill du komma i kontakt med Uniflex klicka här: http://www.uniflex.se/om-uniflex-bemanning/kontakt.htmllänk till annan webbplats

 

 


Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Uniflex Bemanning

  Besöksadress:

  Arenavägen 57
  121 07 Stockholm

  Telefon: 08-555 368 00
  E-post: info@uniflex.se

  Postadress:

  Box 7014
  121 07 Stockholm

  Följ Uniflex

  Youtube
  LinkedIn
  Instagram
  Facebook

  Arbetsgivare

  Vill du ha hjälp av Uniflex med din rekrytering eller bemanning? Tryck på knappen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret som då kommer upp så kontaktar vi dig inom kort!