Work @ Uniflex

Kränkande särbehandling, hot och våld eller trakasserier accepteras inte på någon arbetsplats inom Uniflex eller i någon arbetssituation såväl utanför den egna arbetsplatsen som hos kundföretagen. 

Om du känner dig illa behandlad eller misstänker att någon annan på arbetsplatsen blir det, uppmanas du som uthyrd att kontakta din personalansvarige. Din personalansvarige ska i sin tur kontakta närmsta chef eller HR-avdelningen för att diskutera hur ärendet skall fortgå. Det finns även möjlighet att vända sig anonymt till visselpipa@uniflex.se och på så sätt få direkt kontakt med Uniflex HR-avdelning.

Uthyrd personal informeras om Uniflex policys rörande dessa ämnen vid anställningstillfället såväl muntligen som skriftligen i personalhandböckerna. Personalhandboken ligger tillgänglig för alla här: http://www.uniflex.se/pesonalhandbok.htmllänk till annan webbplats

Medarbetarundersökning sker årligen både internt och externt för att säkerställa arbetsförhållandena och kartlägga eventuell förekomst av kränkande särbehandling eller mobbing.

Ni kommer få läsa mer om medarbetarundersökningen nästa vecka på bloggen så håll utkik!
Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Uniflex Bemanning

  Besöksadress:

  Arenavägen 57
  121 07 Stockholm

  Telefon: 08-555 368 00
  E-post: info@uniflex.se

  Postadress:

  Box 7014
  121 07 Stockholm

  Följ Uniflex

  Youtube
  LinkedIn
  Instagram
  Facebook

  Arbetsgivare

  Vill du ha hjälp av Uniflex med din rekrytering eller bemanning? Tryck på knappen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret som då kommer upp så kontaktar vi dig inom kort!