Work @ Uniflex

Året 2016

Vilket år vi har haft på Uniflex! Tack till alla er medarbetare, kunder och andra intressenter som varit med på vår resa 2016.
 

Först och främst vill jag lyfta fram att vi har hjälpt över 3000 personer att komma ut i arbete. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi hoppas att ni trivs bra hos oss och kommer fortsätta att jobba vidare år 2017.
Då vi ämnar att bli ännu större har vi öppnat kontor i Kristianstad och Halmstad där våra duktiga Affärsområdeschefer daniel.golrup@uniflex.se styr skeppet i Kristianstad och christopher.strandahl@uniflex.se i Halmstad. Tveka inte att mejla dem om ni söker personal eller om du som arbetssökande letar efter jobb på dessa orter.

Uniflex valde i år att samla in pengar till Min Stora Dag. Min stora dag är en svensk insamlingsstiftelse som har som vision att alla barn i Sverige med svåra sjukdomar och diagnoser ska få en upplevelse utöver det vardagliga. Någonting som ger kraft och självkänsla.

För varje svar i vår kundundersökning kommer vi även att skänka 20 kronor till Barncancerfonden.

Vi har startat vår Uniflexblogg som kommer att leva vidare in på 2017. På bloggen kan du gå in som arbetssökande, som anställd, som kund eller om du har funderingar generellt på arbetsrätt och söker värdefull information till dig som är eller ska ut i arbetslivet.


Vi har fått gratulera flera duktiga medarbetare som vunnit priser i våra Facebooktävlingar. I Göteborg kammade en av våra medarbetare hem vinsten i Uniflex EM-tips, en medarbetare i Stockholm imponerade stort och vann Uniflex talangtävling och sist men definitivt inte minst, så gratulerade vi nyligen en medarbetare i Karlstad som vann senaste fototävlingen.
Glöm inte att följ oss på Facebook om du vill vara en lycklig vinnare i nästa tävling.


Vi önskar er alla GOTT NYTT ÅR så syns vi 2017!

 

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Uniflex Bemanning

  Besöksadress:

  Arenavägen 57
  121 07 Stockholm

  Telefon: 08-555 368 00
  E-post: info@uniflex.se

  Postadress:

  Box 7014
  121 07 Stockholm

  Följ Uniflex

  Youtube
  LinkedIn
  Instagram
  Facebook

  Arbetsgivare

  Vill du ha hjälp av Uniflex med din rekrytering eller bemanning? Tryck på knappen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret som då kommer upp så kontaktar vi dig inom kort!