Work @ Uniflex

VD:n har ordet!

Hej!

På Uniflex har vi bråda tider nu så här på nya året. Det är många nya konsulter som har börjat och som ska introduceras hos våra kunder. Det innebär tex för de som arbetar inom industrin att de ska få ut arbetskläder och skyddsskor samt introduceras i arbetet hos kunden och lära sig kundens säkerhetsföreskrifter mm. För de som börjar arbeta på kundservice så har man sina egna kläder, men man får ofta genomgå en gedigen utbildning på en till tre veckor inom service och om den produkt man ska ansvara för.

Samtidigt så brukar det sluta en hel del personal så här års som har bestämt sig för att börja studera på Universitet, Högskola eller Yrkeshögskola. En och annan slutar numera även för att de ska göra militärtjänst. Sen blir ju såklart en del personal erbjudna tjänster hos våra kunder och går över dit.

Om du är intresserad av att jobba hos oss eller känner någon som behöver ett arbete så tipsa dem om alla lediga tjänster på vår hemsida.

Ha en bra vårvinter!

Jan Bengtsson

VD Uniflex Rekrytering & Bemanning


Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Uniflex Bemanning

  Besöksadress:

  Arenavägen 57
  121 07 Stockholm

  Telefon: 08-555 368 00
  E-post: info@uniflex.se

  Postadress:

  Box 7014
  121 07 Stockholm

  Följ Uniflex

  Youtube
  LinkedIn
  Instagram
  Facebook

  Arbetsgivare

  Vill du ha hjälp av Uniflex med din rekrytering eller bemanning? Tryck på knappen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret som då kommer upp så kontaktar vi dig inom kort!