Work @ Uniflex

Alexanders karriärsresa via Uniflex

Alexander har arbetat på Uniflex sedan 2014 och har genom sitt driv och engagemang fått möjligheten att utvecklas inom företaget och hos de kunder han har varit uthyrda till.  Här får du läsa om Alexanders resa och hans tips till de som vill kliva uppåt på karriärstrappan.

Alexander kom i kontakt med Uniflex då han sökte jobb som truckförare. Han fick jobbet på Uniflex och blev uthyrd som truckförare på Rustas Lager i Landsbro. Senare kom beskedet att Rustas lager skulle flyttas till Norrköping och det blev ett hårt slag för den lilla orten Landsbro. Alexander fick så småningom byta arbetsplats till Rustas lager i Nässjö. Där fick han nya arbetsuppgifter och snart blev han utlastningsansvarig och senare även ansvarig för alla interna transporter i flytten av lagret. När nu Rustas lager är nedlagt i Nässjö har han fortsatt uppåt i sin karriär genom Uniflex. Nu arbetar han som finplanerare i en tillverkande industri. Som finplanerare är man spindeln i nätet och länken mellan produktion och säljavdelning. Det gäller att kunna ha många bollar i luften! Det som är bra är att om någon på golvet är sjuk kan Alexander med sin gedigna erfaranhet med lätthet rycka in och exempelvis köra truck.

Alexander trivs bra på Uniflex därför att han har fått utvecklas och han känner att hans chefer har lyssnat när han har signalerat att han vill ha mer ansvarsfulla positioner. Han säger att om man vill  klättra på karriärstegen så rekommenderar han att man visar sig engagerad och visa framfötterna samt att man ibland gör mer än vad man blir ombedd att göra.

Alexander bor idag i Bodafords med sambo och hund och spenderar mycket av sin fritid med dem och gillar även att dra iväg på resor med sin husvagn.

Uniflex är mycket glada över att ha Alexander som anställd och hoppas att han vill fortsätta utvecklas via oss!
Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Uniflex Bemanning

  Besöksadress:

  Arenavägen 57
  121 07 Stockholm

  Telefon: 08-555 368 00
  E-post: info@uniflex.se

  Postadress:

  Box 7014
  121 07 Stockholm

  Följ Uniflex

  Youtube
  LinkedIn
  Instagram
  Facebook

  Arbetsgivare

  Vill du ha hjälp av Uniflex med din rekrytering eller bemanning? Tryck på knappen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret som då kommer upp så kontaktar vi dig inom kort!