Work @ Uniflex

Veckans medarbetare!

På Uniflex har vi över 4000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra ledstjärnor: affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Denna vecka beger vi oss söderut i landet och besöker staden Kalmar, den lilla pärlan vid sydöstkusten. Här gratulerar vi Alexander Lindgren till titeln som Veckans Medarbetare. Alexander jobbar som servicetekniker hos en av våra kunder i Kalmar. Motiveringen till utmärkelsen lyder;

”Alexander jobbar som servicetekniker och är oerhört uppskattad av kund som alltid ger mycket bra feedback om honom. Alexander visar på bra engagemang, tar alltid ansvar för sina arbetsuppgifter samt ställer alltid upp på arbetsplatsen!”

 

Grattis Alexander! Hur känns det att få denna utmärkelse?

 - Jag visste inte att den fanns, så det var oväntat men mycket roligt!

Varför sökte du till Uniflex?

- Jag visste inte vilket kundföretag det var så det var en chansning att söka, men beskrivningen på tjänsten passade mig bra och lät intressant. Att det var just det här kundföretaget var ren tur! Jag hade aldrig haft kontakt med Uniflex tidigare.

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

 - Inget krångel, löner har alltid stämt och kommit vid rätt tidpunkt.


Tack för dina fina arbetsinsatser och grattis till utmärkelsen Alexander!


Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Uniflex Bemanning

  Besöksadress:

  Arenavägen 57
  121 07 Stockholm

  Telefon: 08-555 368 00
  E-post: info@uniflex.se

  Postadress:

  Box 7014
  121 07 Stockholm

  Följ Uniflex

  Youtube
  LinkedIn
  Instagram
  Facebook

  Arbetsgivare

  Vill du ha hjälp av Uniflex med din rekrytering eller bemanning? Tryck på knappen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret som då kommer upp så kontaktar vi dig inom kort!