Work @ Uniflex

VD:n har ordet!

Hej!

Jag skulle vilja börja med att delge er ett fantastiskt citat som jag ramlade över häromdagen;

”Om man kan få alla anställda i ett företag att ro åt samma håll kommer man få en dominerande ställning mot alla konkurrenter.. hela tiden.. oavsett bransch.”
Fritt citerat från Patrick Lencionis bok, Fem felfunktioner i en grupp.

Vidare så är det just nu så att vi på uniflex söker många nya medarbetare. Det sker genom att vi lägger ut platsannonser på olika jobbsökarsidor såsom Arbetsförmedlingens hemsida, Careerbuilder med flera sidor. Utöver det söker vi även personal genom reklam i Spotifys gratisabonnemang, reklamjinglar i radion samt i en del TV kanaler. Vi är också väldigt aktiva i sociala medier. Följ oss gärna på Instagramlänk till annan webbplats, Facebooklänk till annan webbplats och Linkedinlänk till annan webbplats.

Avslutningsvis; känner du någon som du tror skulle vilja arbeta hos oss? Tipsa då gärna den om att söka sig till oss här; www.uniflex.selänk till annan webbplatsKommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Uniflex Bemanning

  Besöksadress:

  Arenavägen 57
  121 07 Stockholm

  Telefon: 08-555 368 00
  E-post: info@uniflex.se

  Postadress:

  Box 7014
  121 07 Stockholm

  Följ Uniflex

  Youtube
  LinkedIn
  Instagram
  Facebook

  Arbetsgivare

  Vill du ha hjälp av Uniflex med din rekrytering eller bemanning? Tryck på knappen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret som då kommer upp så kontaktar vi dig inom kort!