Work @ Uniflex

Uniflex fyller 15 år!

Visste ni att Uniflex fyller 15 år i år?
Vi har sedan 2002 hjälpt över 56000 personer att få jobb.
Detta firas med tårtkalas runt om i Sverige!

Vi vill passa på att ta med er läsare på en liten historiaresa så fortsätt läs =)

Uniflex historia

Uniflex bildades 2002 som ett dotterbolag inom Pooliakoncernen.
2004 knoppades Uniflex av från Poolia och är numer ett helt självständigt bolag.
Bolaget är noterat på Stockholmsbörsen och har c:a 2500 aktieägare. Största ägaren är Björn Örås som har grundat Poolia.

De första Uniflexkontoren låg i städerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping, Örebro, Skövde och Gävle. Huvudkontoret förlades till Stockholm och låg från början på Warfvinges väg på Kungsholmen. 2006 flyttades Stockholmskontoret till dess nuvarande plats i Globen straxt söder om Stockholms innerstad. Under de första åren efter 2002 etablerades sedan verksamheten i Västerås, Linköping, Karlstad, Lund, Umeå med flera svenska städer. 2010 inleddes en internationell expansion och det största Uniflexlandet efter Sverige är idag Norge. I Norge finns vi i Oslo, Stavanger, Trondheim, Bergen och Fredrikstad.

Från starten av Uniflex var inriktningen Industri-, Lager- och Kundservicepersonal, men med tiden har sortimentet utökats med Bygg- och Anläggningspersonal och Administratörer. Inriktningen varierar mellan de olika länderna beroende på hur näringslivet ser ut. I tex Norge arbetar de flesta konsulterna inom bygg- samt olja/gassektorerna. Uniflex omsättning kommer framförallt från stora företag, men en del konsulter arbetar även på mindre företag.

Uniflex strävar efter att ha en arbetsplats präglad av mångfald. Vår sammansättning av medarbetare ska spegla samhället i stort och mångfalden av människor ska berika företaget med ny kunskap, social kompetens, nya idéer och berika organisationen med ökat värde.

Idag finns företaget på 50 Orter i Sverige, Finland, Norge och Tyskland. Antalet anställda uppgår idag till mer än 3000 varav de flesta är konsulter som arbetar ute hos kunderna. Av de anställda är 1/3 kvinnor, men i styrelsen är 50% kvinnor.

Vill du bli en av våra nya medarbetare, klicka dig in på http://www.uniflex.se/lediga-jobb/lediga-tjanster.htmllänk till annan webbplats för att se våra lediga tjänster just nu!

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Uniflex Bemanning

  Besöksadress:

  Arenavägen 57
  121 07 Stockholm

  Telefon: 08-555 368 00
  E-post: info@uniflex.se

  Postadress:

  Box 7014
  121 07 Stockholm

  Följ Uniflex

  Youtube
  LinkedIn
  Instagram
  Facebook

  Arbetsgivare

  Vill du ha hjälp av Uniflex med din rekrytering eller bemanning? Tryck på knappen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret som då kommer upp så kontaktar vi dig inom kort!