Work @ Uniflex

Veckans medarbetare!

På Uniflex har vi över 4000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra ledstjärnor: affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Denna vecka besöker vi Eskilstuna som har många medarbetare som jobbar med kundtjänst och teknisk support. Elin Alexandersson, personalansvarig och Sanna Törngren, arbetskoordinator (till höger i bild) har gratulerat Robert Larsson (till vänster) till titeln som Veckans Medarbetare! Robert jobbar med teknisk support och blev utsedd med nomineringen:

”Robert har från sin första dag på Uniflex Bemanning visat arbetsglädje och ett stort engagemang. Med sin inställning och driv är Robert en god ambassadör för både Uniflex och kunden.”

 

Grattis Robert! Hur känns det att få denna utmärkelse? - Det känns bra.

Varför sökte du till Uniflex?

- Det var en ren slump att jag såg annonsen faktiskt. Jag hade arbetat på Bredbandsbolaget tidigare så jag sökte mig dit igen.

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

- Jag har bara jobbat här i en månad men jag gillar jobbet!

 

Grattis Robert och trevlig helg till er alla!

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Uniflex Bemanning

  Besöksadress:

  Arenavägen 57
  121 07 Stockholm

  Telefon: 08-555 368 00
  E-post: info@uniflex.se

  Postadress:

  Box 7014
  121 07 Stockholm

  Följ Uniflex

  Youtube
  LinkedIn
  Instagram
  Facebook

  Arbetsgivare

  Vill du ha hjälp av Uniflex med din rekrytering eller bemanning? Tryck på knappen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret som då kommer upp så kontaktar vi dig inom kort!