Work @ Uniflex

VD:n har ordet

Med 3000 anställda som arbetar hos 500 kunder krävs det en hel del för att alla ska känna sig som Uniflexare. Den viktigaste länken mellan konsulterna som arbetar hos kunderna  är våra PA (Personalansvariga) . De sitter utspridda på våra 50 kontor och besöker, ringer, mailar och sms:ar konsulter och kunder i stort sett hela dagarna.

Ytterligare sätt att hålla personal och kunder informerade om vad som sker på företaget är här på Work@uniflex, Facebook och Linkedin. Vi sprider även information till våra konsulter via konsultportalen. Har du som anställd inte registrerat dig ännu så gör det. Kontakta din PA om du inte vet hur du ska gå till väga.

Avslutningsvis vill jag passa på att informera om att vi just nu har stort behov av att anställa ny personal som vill arbeta med kundservice, logistik eller som industriarbetare. Gå gärna in på vår hemsida www.uniflex.selänk till annan webbplats så ser du vilka lediga jobb vi har för stunden eller tipsa någon att göra det.

 

 

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Uniflex Bemanning

  Besöksadress:

  Arenavägen 57
  121 07 Stockholm

  Telefon: 08-555 368 00
  E-post: info@uniflex.se

  Postadress:

  Box 7014
  121 07 Stockholm

  Följ Uniflex

  Youtube
  LinkedIn
  Instagram
  Facebook

  Arbetsgivare

  Vill du ha hjälp av Uniflex med din rekrytering eller bemanning? Tryck på knappen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret som då kommer upp så kontaktar vi dig inom kort!