Work @ Uniflex

Hur ska jag tänka när jag väljer bemanningsföretag?

Idag är bemanning- och rekryteringsföretag en vanlig komplettering till företagens egna personalförsörjning.

Det finns olika anledningar till varför företag väljer att hyra in arbetskraft; exempelvis vid arbetstoppar, att företaget eftersöker kompetens som är svår att hitta själva eller helt enkelt att de överlåter administrationen och personalansvaret till en andra part vilket kan underlätta för företaget. Vissa uppdrag är av kortare karaktär som kan leda till en direkt anställning hos företaget men många är också tillsvidareanställda hos bemanningsföretaget och har därmed fått möjligheten att testa på olika uppdrag under sin anställning.
Ett tredje alternativ är också att rekryteringsföretaget endast sköter rekryteringsprocessen vilket innebär en direkt anställning på företaget. Detta framgår tydligt i jobbannonserna.

Som arbetssökande ser man förmodligen många annonser från olika bemanningsföretag och det kan vara svårt att veta vilket man ska välja. Är du intresserad av ett specifikt företag som du ser att bemanningsföretaget jobbar med kan det vara en anledning. Men ibland kanske man bara vet att man är intresserad av en viss bransch och har ett behov och veta vilka/vilken bransch bemanningsföretaget nischar sig mot.

Fördelen med att välja Uniflex i havet av annonser är att vi har en väldig bredd av dels kundföretag men också yrken som eftersöks inom industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Det betyder att vi både hyr ut tjänstemän och arbetare på alla orter. För en person som gillar att testa nya yrken och på så sätt bygga på kompetensmatrisen så är Uniflex ett bra alternativ.

Vill du läsa om några av de medarbetare som via Uniflex klättrat i karriären gå in på länkarna nedan:

Från truckförare till finplanerare:länk till annan webbplats

Från kundtjänstmedarbetare till Teamleaderlänk till annan webbplats

Från administratör till arbetskoordinator länk till annan webbplats

Utöver karriär och utveckling erbjuder vi:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön

 

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Uniflex Bemanning

  Besöksadress:

  Arenavägen 57
  121 07 Stockholm

  Telefon: 08-555 368 00
  E-post: info@uniflex.se

  Postadress:

  Box 7014
  121 07 Stockholm

  Följ Uniflex

  Youtube
  LinkedIn
  Instagram
  Facebook

  Arbetsgivare

  Vill du ha hjälp av Uniflex med din rekrytering eller bemanning? Tryck på knappen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret som då kommer upp så kontaktar vi dig inom kort!