Work @ Uniflex

Veckans Medarbetare!

När utmärkelsen "Veckans Medarbetare” vandrade vidare upp till Norrland och Sundsvall så kände sig Malin & Theres genast överens i sak om vem som förtjänade lite extra uppskattning denna vecka… *Trumvirvel*… Vår egna muntergök och glädjespridare Marcus Berggren!

Marcus jobbar ute hos vår kund Valmet och gör ett gediget jobb med härlig inställning varje dag. Han ser alltid till att det som skall göras blir gjort & tar god hand om likväl nya som gamla kollegor. En riktig toppenkille! Marcus kommenterar ”Det är en ära att bli utnämnd till veckans medarbetare hos Uniflex!” medan han blir tilldelad ett gäng biobiljetter och blomster. Kul, tycker vi! Och som bonus kanske han även får sig ett par nya arbetsbyxor……. 😊

På Uniflex har vi över 4000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra ledstjärnor: affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Grattis Marcus till utmärkelsen och tack för att du är en föredömlig medarbetare!

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Uniflex Bemanning

  Besöksadress:

  Arenavägen 57
  121 07 Stockholm

  Telefon: 08-555 368 00
  E-post: info@uniflex.se

  Postadress:

  Box 7014
  121 07 Stockholm

  Följ Uniflex

  Youtube
  LinkedIn
  Instagram
  Facebook

  Arbetsgivare

  Vill du ha hjälp av Uniflex med din rekrytering eller bemanning? Tryck på knappen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret som då kommer upp så kontaktar vi dig inom kort!