Work @ Uniflex

VD:n har ordet

Nyligen genomförde vi på Uniflex en medarbetarundersökning hos våra 3000 konsulter. Vi är väldigt glada och stolta över att vi fick hela 4,7 i betyg på en sexgradig skala. Det visar att vi och våra kunder sätter konsulterna i fokus. Vi tar såklart även till oss av kritik som inkommit. De flesta är dock nöjda. Några kommentarer vi fått är;

”Allt har varit toppen hittills.”

”Jag är mycket nöjd. Uniflex är bästa bemanningsföretaget i hela Sverige!”

”I stort sett nöjd, men min PA får gärna besöka mig lite oftare.”

Nu är det snart jul och nyår och jag hoppas att ni får lite ledigt. Istället för julklapp har vi i år skänkt pengar till ”Min stora dag”. Tusentals barn i Sverige har allvarliga sjukdomar och diagnoser som gör att livet inte ser ut som för de flesta av oss. Min Stora Dag är en rikstäckande organisation som har funnits i snart 17 år som gör skillnad i vardagen för dessa barn. Min stora dag samarbetar med samtliga sjukhus i Sverige, för att alla mellan 4-18 år, ska få något att längta till, uppleva och minnas.”

Avslutningsvis hoppas jag nu att du får några bra avslutande arbetsveckor på året och sedan härliga helger med familj och vänner!

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Uniflex Bemanning

  Besöksadress:

  Arenavägen 57
  121 07 Stockholm

  Telefon: 08-555 368 00
  E-post: info@uniflex.se

  Postadress:

  Box 7014
  121 07 Stockholm

  Följ Uniflex

  Youtube
  LinkedIn
  Instagram
  Facebook

  Arbetsgivare

  Vill du ha hjälp av Uniflex med din rekrytering eller bemanning? Tryck på knappen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret som då kommer upp så kontaktar vi dig inom kort!