Work @ Uniflex

Veckans Medarbetare!

På Uniflex har vi över 4000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra ledstjärnor: affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Denna vecka befinner vi oss på av många kallat bästkusten; Göteborg! Där har William Olsson blivit utsedd till Veckans Medarbetare. Han jobbar med materialadministration, leverensbevakning av material till tillverkning av ångpanneprodukter. Han kontrollerar även artikeldata, dokumenthantering, order och gör fakturakontroller.

Motivering till utmärkelsen:

"William gör alltid sitt yttersta med hög närvaro och vår kund har alltid varit väldigt nöjda med Williams arbete från alla led. Detta vill vi premiera då William tar ett stort ansvar, är väldigt lojal och visar ett väldigt stort engagemang för vår kund."

 

Grattis! Hur känns det att få denna utmärkelse?

Hedrande, oväntat, ett kvitto på att jag har gjort ett bra jobb. Lite som en extra julklapp.

 

Varför sökte du till Uniflex?

Uniflex och kund har ett bra uppbyggt samarbete, vilket föranledde att jag hamnade hos Uniflex. Vilket jag är glad över idag.

 

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

Funkar smidigt och bättre än tidigare bemanningsföretag jag varit anställd hos och var bra att jag fick bytt. Bättre kontakt med Uniflex ansvariga. Enklare kring anställning, tidrapportering m.m.

 

Det glädjer oss att ha så engagerade medarbetare som du, William!

 

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Uniflex Bemanning

  Besöksadress:

  Arenavägen 57
  121 07 Stockholm

  Telefon: 08-555 368 00
  E-post: info@uniflex.se

  Postadress:

  Box 7014
  121 07 Stockholm

  Följ Uniflex

  Youtube
  LinkedIn
  Instagram
  Facebook

  Arbetsgivare

  Vill du ha hjälp av Uniflex med din rekrytering eller bemanning? Tryck på knappen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret som då kommer upp så kontaktar vi dig inom kort!