Work @ Uniflex

Veckans medarbetare!

På Uniflex har vi över 4000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra ledstjärnor: affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Anton Larsson som jobbar som Customer Success Manager i Stockholm har denna vecka blivit utsedd till Veckans Medarbetare! Motivering till utmärkelsen lyder:

"Anton har med sin professionalitet och ansvarstagande blivit en stor del av sitt team ute hos kund och är föredöme när det kommer till att vara Uniflex ansikte utåt. Anton har utvecklats från dag ett och är nu customer sucess manager hos vår kund i deras large enterprise grupp. Antons arbete genomsyras av ett stort affärsfokus där han aldrig lämnar något åt slumpen samtidigt som han alltid vill utveckla sig själv och sin omgivning."

Hur känns det att få denna utmärkelse?

 

- Roligt såklart och jag är en tävlingsmänniska i grunden så jag vill alltid vinna. Dock gillar jag inte överraskningar egentligen så blev orolig när Uniflex hörde av sig och frågade om jag var tillgänglig under eftermiddagen.

 

Varför sökte du till Uniflex?

 

 - Jag hade en tjänst som dörrknackare och ville komma bort ifrån det.

 

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

 

- Självklart spelar lönen en stor roll men samtidigt har jag en väldigt bra relation med min kontaktperson på Uniflex som gör det väldigt roligt att jobba för Uniflex.

 

På bilden syns Anton till höger, till synes glad och lättad, tillsammans med Affärsområdeschef Vincent till vänster. Grattis Anton och bra jobbat, vi lovar att inte skrämma dig med otäcka överraskningsnomineringar igen! ;-)

 

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Uniflex Bemanning

  Besöksadress:

  Arenavägen 57
  121 07 Stockholm

  Telefon: 08-555 368 00
  E-post: info@uniflex.se

  Postadress:

  Box 7014
  121 07 Stockholm

  Följ Uniflex

  Youtube
  LinkedIn
  Instagram
  Facebook

  Arbetsgivare

  Vill du ha hjälp av Uniflex med din rekrytering eller bemanning? Tryck på knappen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret som då kommer upp så kontaktar vi dig inom kort!