Work @ Uniflex

Årskrönika 2017

Årets sista dagar är komna och då passar det fint att göra en tillbakablick på året som har gått. Det viktigaste vi har är våra medarbetare och vi vill passa på att tacka för allt otroligt engagemang, ansvarstagande och den arbetsglädje vi ser när vi är ute hos våra kunder!

Varje vecka premieras extra fina arbetsinsatser genom en utnämning till Veckans Medarbetare. Denna person är inte bara en god förebild för andra arbetstagare utan även en utmärkt Uniflex-ambassadör. Vi söker massor av nya Uniflexare och våra jobb annonseras både här på hemsidanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, på olika jobbsökarsidor och givetvis i sociala medierlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Här om dagen nådde vi vårt mål om 8000 följare på Facebook! Känner du någon som letar efter ett nytt jobb? Tipsa då om att följa oss på Facebook!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Där annonseras både lediga jobb, intressanta jobbsökartips och många roliga tävlingar. Under året som gått har vi delat ut många fina priser i form av bl.a. biopaket, biljetter till stora fotbollsmatcher och i den senaste tävlingen vann åtta lyckliga vinnare biljetter till Stockholm International Horse Show.

Under året som gått har vi även öppnat ett nytt kontor i Värnamo! Ifall ni är i behov av personal eller söker jobb i Värnamo är ni varmt välkomna att kontakta Sara Ruuth som är affärsområdeschef där.Vi hoppas att ni har haft ett riktigt bra år och hunnit vila upp er under julhelgen. Kanske har du fått något fint i julklapp? I år valde vi att skänka pengar till Min Stora Dag istället för att ge julklappar. Min Stora Dag är en insamlingsstiftelse som ger en upplevelse utöver det vanliga i hopp om att ge kraft och stärka självkänslan hos barn som lider av svåra sjukdomar och diagnoser. För 2017 års stora kundundersökning har vi också valt att skänka 20 kr per svarande till Barncancerfonden.


Avslutningsvis vill vi passa på att önska alla kunder, anställda och blivande kandidater ett riktigt GOTT NYTT ÅR! Hoppas att vi ses under 2018! 😊

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Uniflex Bemanning

  Besöksadress:

  Arenavägen 57
  121 07 Stockholm

  Telefon: 08-555 368 00
  E-post: info@uniflex.se

  Postadress:

  Box 7014
  121 07 Stockholm

  Följ Uniflex

  Youtube
  LinkedIn
  Instagram
  Facebook

  Arbetsgivare

  Vill du ha hjälp av Uniflex med din rekrytering eller bemanning? Tryck på knappen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret som då kommer upp så kontaktar vi dig inom kort!