Work @ Uniflex

VD:n har ordet!

Trots de senaste dagarnas snökaos i stora delar av Sverige har våra konsulter kämpat på och tagit sig till sina arbetsplatser. Stort tack för det allesammans!

Precis som tidigare år ökar efterfrågan från våra kunder så här års. Det gör att vi behöver fler duktiga medarbetare. Om du känner någon som du tror kan vara intresserad av ett jobb inom industri, lager, administration eller kundservice så kan du gärna tipsa dem om att lägga in sin ansökan på www.uniflex.se
länk till annan webbplats

För några veckor sedan fick alla anställda sin så kallade kontrolluppgift utskickad via Kivra. I den står det hur mycket man tjänat under 2017 och hur mycket skatt man betalat. Den ska man sedan ha för att se att de uppgifter som står i deklarationen som snart kommer stämmer. Om du inte har aktiverat ditt Kivrakonto så gör det på www.kivra.selänk till annan webbplats eller så laddar du ned Kivras app.

Ha en fin dag!

Jan Bengtsson, VD Uniflex Bemanning

 

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Uniflex Bemanning

  Besöksadress:

  Arenavägen 57
  121 07 Stockholm

  Telefon: 08-555 368 00
  E-post: info@uniflex.se

  Postadress:

  Box 7014
  121 07 Stockholm

  Följ Uniflex

  Youtube
  LinkedIn
  Instagram
  Facebook

  Arbetsgivare

  Vill du ha hjälp av Uniflex med din rekrytering eller bemanning? Tryck på knappen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret som då kommer upp så kontaktar vi dig inom kort!