Work @ Uniflex

Uniflex frågar åt en kompis!

Under vintern har vi haft ett samarbete med humorpodden "Frågar Åt En Kompis". Detta avsnitt ringer Hampus och Keyyo upp Emerson Berglund som just nu arbetar som bussvärd på Swebus.

I avsnittet förklarar Emerson innebörden av att vara ambulerande tjänsteman. Han berättar att man får jobba med olika uppdrag hos olika kunder. Det gör att jobbet aldrig blir tjatigt och att man får bredda sin kompetens inom massor av olika yrkesområden!

Flera olika uppdrag = bredare kompetens och ett attraktivt CV!

Emerson berättar att han har varit på flera olika uppdrag under sin anställning hos Uniflex. Förutom som bussvärd har han tidigare bland annat jobbat med att packa kaffe i en industri och installerat skrivbord på ett fackförbund. Emerson har även jobbat i kundtjänst, som ordermottagare, vaktmästare och lagerarbetare. Han är ett strålande exempel på en person som verkligen fått bredda sin kompetens och fått testa på massor av olika yrken under resans gång!

Ofta goda chanser för vidare anställning hos kund!

Är det ett yrke man fastnar för, eller helt enkelt vet från början att "detta vill jag jobba med!", så finns ofta goda chanser för vidare anställning hos kundföretaget.

Klicka in på länken och lyssna på avsnittet (Avsnitt 23 - Distraherad av korv)! Hör Emerson berätta om sin anställning på Uniflex från 13:30 minuter in i avsnittet.

https://www.radioplay.se/podcast/fragar-at-en-kompis?episode-id=36018länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

 

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Uniflex Bemanning

  Besöksadress:

  Arenavägen 57
  121 07 Stockholm

  Telefon: 08-555 368 00
  E-post: info@uniflex.se

  Postadress:

  Box 7014
  121 07 Stockholm

  Följ Uniflex

  Youtube
  LinkedIn
  Instagram
  Facebook

  Arbetsgivare

  Vill du ha hjälp av Uniflex med din rekrytering eller bemanning? Tryck på knappen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret som då kommer upp så kontaktar vi dig inom kort!