Work @ Uniflex

Gör karriär på Uniflex!

Under vintern har vi haft ett samarbete med humorpodden "Frågar Åt En Kompis". Detta avsnitt ringer Hampus och Keyyo upp  Julia Andersson som har haft många olika tjänster och fått en fin start på sin karriär hos Uniflex.

Julia började jobba som konsult på Uniflex i Skövde år 2013. Hennes första uppdrag innebar att jobba som montör på Volvo. Därefter har hon testat på många olika uppdrag, något som hon i podden nämner är det bästa med att jobba på Uniflex. En annan fördel är enligt Julia att om man är hos en kund vars behov minskar så kvarstår din anställning hos Uniflex och det finns möjligheter att få testa på andra uppdrag. Det är en stor trygghet!

När Julia flyttade till Örebro och började studera personalvetenskap började hon jobba extra som Personalassistent på Uniflex kontor i Örebro. Efter examen jobbade hon som Personalansvarig och ansvarade över rekryteringen och bemanningen samt hade ett personalansvar för de konsulter som hon anställt.

Idag jobbar Julia som HR-partner på Uniflex huvudkontor i Stockholm. Det innebär bland annat att hon arbetar med HR-frågor så som arbetsrätt, kompetensutveckling, arbetsmiljö och stöd i frågor som rör personalen på Uniflex.

Klicka in och lyssna på när Hampus och Keyyo pratar med Julia i Frågar Åt En Kompis avsnitt 24 - Kompisotrogenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Bläddra fram till 11:10-12:49 då Hampus och Julia diskuterar vad som är det bästa med att jobba på Uniflex.

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Uniflex Bemanning

  Besöksadress:

  Arenavägen 57
  121 07 Stockholm

  Telefon: 08-555 368 00
  E-post: info@uniflex.se

  Postadress:

  Box 7014
  121 07 Stockholm

  Följ Uniflex

  Youtube
  LinkedIn
  Instagram
  Facebook

  Arbetsgivare

  Vill du ha hjälp av Uniflex med din rekrytering eller bemanning? Tryck på knappen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret som då kommer upp så kontaktar vi dig inom kort!