Work @ Uniflex

Veckans Medarbetare!

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra ledstjärnor: affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Förra veckan blev Mirza Budimlic utsedd till Veckans Medarbetare! Mirza jobbar som B2B-säljare för stadens största elbolag mot företag i Göteborgsregionen.

Motivering till utmärkelsen:

"Från dag ett har Mirza haft en glad och positiv inställning till allt. Det visar sig på arbetet på Göteborgs Energi att hans positiva inställning tillsammans med en härlig vilja bidrar till att Mirza lyckas väldigt bra med sitt sälj. Efter 6 månader låg Mirza på samma nivåer som en del av de som arbetat där i flera år."

Grattis Mirza! Hur känns det att få denna utmärkelse?

- Jättebra, smickrande!

 

Varför sökte du till Uniflex?

- Kände att jag fick ett bra mottagande och Uniflex förstod vad jag var ute efter, samt förstod min kompetens och matchade det på ett mycket bra sätt.

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

- Jag kan när som helst lyfta telefonen och ringa till Uniflex och få snabba svar när det är något jag undrar över. De löser det åt mig.

 

TACK för dina fina arbetsinsatser och för ditt kämparglöd med försäljningen, Mirza!

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Uniflex Bemanning

  Besöksadress:

  Arenavägen 57
  121 07 Stockholm

  Telefon: 08-555 368 00
  E-post: info@uniflex.se

  Postadress:

  Box 7014
  121 07 Stockholm

  Följ Uniflex

  Youtube
  LinkedIn
  Instagram
  Facebook

  Arbetsgivare

  Vill du ha hjälp av Uniflex med din rekrytering eller bemanning? Tryck på knappen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret som då kommer upp så kontaktar vi dig inom kort!