Work @ Uniflex

Hur funkar det egentligen att jobba som konsult? #frågaråtenkompis

Under vintern har vi haft ett samarbete med humorpodden "Frågar Åt En Kompis". Detta avsnitt ringer Hampus och Keyyo upp Ida-Matilda för att höra hur det funkar när man jobbar som konsult.

Som anställd på ett bemanningsföretag blir man anställd som konsult, vilket innebär att man kan jobba på olika uppdrag på olika arbetsplatser. Bemanningsföretaget matchar konsultens kompetens med ett passande uppdrag som något av kundföretagen har.

Ida-Matilda arbetar som Uniflexkonsult i Örebro, vilket innebär att hon har Uniflex som arbetsgivare men ett annat företag som uppdragsgivare. Ida-Matilda berättar i podden om hur relationen med arbetsgivaren fungerar när man arbetar som konsult. Hon berättar att relationen fungerar väldigt bra och att man har en trygghet både på bemanningsföretaget men även på kundföretaget man jobbar på. Vid frågor så har man alltid någon att vända sig till och bemanningsföretaget stämmer även av löpande så att allting fungerar bra på arbetsplatsen.

En annan fördel som Ida-Matilda berättar om i poddavsnittet är att man får träffa många nya människor som konsult. Man får därmed många nya kontakter, både hos kundföretaget och på bemanningsföretaget, som kan vara värdefulla i arbetslivet.

Klicka in och lyssna på när Hampus och Keyyo pratar med Ida-Matilda i Frågar Åt En Kompis Avsnitt 25 – Maritallergiker.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Bläddra fram till 12:27-13:42 då Hampus och Ida-Matilda diskuterar hur relationen fungerar med sin arbetsgivare kontra uppdragsgivare när man är konsult.

 

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Uniflex Bemanning

  Besöksadress:

  Arenavägen 57
  121 07 Stockholm

  Telefon: 08-555 368 00
  E-post: info@uniflex.se

  Postadress:

  Box 7014
  121 07 Stockholm

  Följ Uniflex

  Youtube
  LinkedIn
  Instagram
  Facebook

  Arbetsgivare

  Vill du ha hjälp av Uniflex med din rekrytering eller bemanning? Tryck på knappen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret som då kommer upp så kontaktar vi dig inom kort!