Work @ Uniflex

Veckans Medarbetare!

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra ledstjärnor: affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Denna vecka befinner vi oss i Linköping där Niloofar Haydari och Li Hu har blivit utsedda till Veckans Medarbetare! Niloofar och Li jobbar med tillverkning och paketering av livsmedelsprodukter hos en av Sveriges största producent.

Motiveringen till utmärkelsen lyder:

"Niloofar och Li förtjänar att bli veckans medarbetare då det är högst uppskattade hos kunden. De blir många gånger specifikt bokade av kund då de är väldigt duktiga och tar arbetet på största allvar. De har lärt sig flera arbetsmoment och även ställt upp och arbetat på andra avdelningar. Trots att båda studerar har de en hög tillgänglighet och ställer upp när de finns behov och de själva har möjlighet att jobba. Vi på Uniflex uppskattar deras insats, Niloofar och Li förtjänar därför att bli veckans medarbetare!"



Grattis! Hur känns det att få denna utmärkelse?

Li - Det känns bra, väldigt roligt och tacksam för det.

Niloofar - Det är roligt, känns kul att få uppskattning.


Varför sökte ni till Uniflex?

Li – Jag blev rekommenderad av min man och jag trivs bra sedan dess.

Niloofar – Jag sökte lite olika jobb men kände att uppdraget inom livsmedelsindustrin skulle passa mig.


Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

Li – Det är ett roligt uppdrag och Uniflex hjälper till att eventuellt hitta andra uppdrag. Jag har träffat väldigt många trevliga människor och jag är väldigt nöjd med kontaktpersonerna på Uniflex.

Niloofar – Det bästa med Uniflex är alla människor jag träffat och att det är väldigt bra kollegor och uppdrag. Det är även väldigt bra och enkelt att föra en dialog med Uniflex.

 

TACK för era goda arbetsinsatser!

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Uniflex Bemanning

  Besöksadress:

  Arenavägen 57
  121 07 Stockholm

  Telefon: 08-555 368 00
  E-post: info@uniflex.se

  Postadress:

  Box 7014
  121 07 Stockholm

  Följ Uniflex

  Youtube
  LinkedIn
  Instagram
  Facebook

  Arbetsgivare

  Vill du ha hjälp av Uniflex med din rekrytering eller bemanning? Tryck på knappen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret som då kommer upp så kontaktar vi dig inom kort!