Work @ Uniflex

Veckans medarbetare!

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra ledstjärnor: affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Denna vecka har Daniel Mathiesen som arbetar på Flügger AB i Borås blivit utsedd till veckans medarbetare. Daniel arbetar natt på Flüggers lager och har under kort tid visat upp ett stort engagemang för sitt arbete och har verkligen gjort sig förtjänt av titeln Veckans medarbetare!

Motiveringen till utmärkelsen lyder: "Daniel är en superglad person som sprider glädje i hela gruppen. Han har på kort tid kommit in sin roll och har med sin prestation visat intresse för utveckling och har fått lära sig nya uppgifter under kort tid.

 

Daniel är en person som alltid är på plats och som alltid gör sitt yttersta. Han bidrar med stor arbetsglädje och visar ett stort engagemang hos vår kund!

Stort grattis till utmärkelsen Daniel!

 

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Uniflex Bemanning

  Besöksadress:

  Arenavägen 57
  121 07 Stockholm

  Telefon: 08-555 368 00
  E-post: info@uniflex.se

  Postadress:

  Box 7014
  121 07 Stockholm

  Följ Uniflex

  Youtube
  LinkedIn
  Instagram
  Facebook

  Arbetsgivare

  Vill du ha hjälp av Uniflex med din rekrytering eller bemanning? Tryck på knappen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret som då kommer upp så kontaktar vi dig inom kort!