Läs mer om Poolia Engineering & Uniflex Familjen - Uniflex
Registrera CV

Läs mer om Poolia Engineering & Uniflex Familjen

Det var tidigt 2000-tal och Poolia växte så att det knakade. Ett affärsområde med lager- och industriuppdrag startades upp och snart kom affärsområdet att knoppas av till ett eget bolag. Där och då startades Uniflex Bemanning och 16 år senare återförenades vi på Uniflex med det ursprungliga moderbolaget Poolia. Sedan 2018 tillhör Uniflex återigen Pooliakoncernen! Tillsammans har vi en gemensam affärsidé om att hjälpa företag och organisationer med rekrytering och bemanning av kvalificerad kompetens. Kompetens som bidrar till våra kunders framgång.

Poolia jobbar med kvalificerade tjänstemannauppdrag inom bl.a. ekonomi, bank och finans, IT, juridik, engineering, HR och lön, administration, life science, inköp och logistik samt sälj och marknad.

Vi på Uniflex jobbar med både arbetare och tjänstemän inom bl.a. lager, industri, bygg, reception och växel samt kundservice. Även om vi jobbar inom olika tjänsteområden kan vi hjälpa er med era utmaningar inom rekrytering och bemanning. Vi ser till att ni får rätt individ, på rätt plats, alltid!

Använd formuläret nedan för att få någon på Uniflex att kontakta dig. Vill du istället att någon på Poolia kontaktar dig? Fyll då i formuläret på Poolias hemsida istället, klicka här! 

Kontakta oss - Företag