Bemanning Byggbranschen - Hitta byggpersonal - Uniflex
Registrera CV

Bemanningsföretag för Byggpersonal

Träarbetare, betongare, målare, anläggningsarbetare – vad vore ett byggprojekt utan sin arbetsstyrka? Vi fyller alla led i i det stora projektet samtidigt som resultatet skjuter flervåningshögt i höjden.

Ett bygge är så mycket mer än bara tegel, trä och betong. Det handlar om tajta tidsplaner, budgetar och självklart kompetent personal. Därför ser vi till att bemanna dig med utbildade, säkra och erfarna medarbetare med kunskap om allt som ett bygge kräver. Vi har många års erfarenhet av att rekrytera i byggbranschen och jobbar alltid hårt för att hitta lösningar anpassade efter varje unikt byggprojekt.

Låter det intressant?

Du kan enkelt fylla i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss

Det låter bra, kontakta mig

Fler yrkesområden

Läs mer om hur Uniflex arbetar inom följande områden

Logistik

Truckförare, lagerpersonal, chaufförer – utan dem stannar verksamheten. Vi hjälper dig att fylla luckorna med erfaren logistikpersonal, direkt nästa dag eller under en längre period.

Läs mer

Industri

Montörer, CNC-operatörer, kvalitetskontrollanter och produktionspersonal – när det kommer till industri spelar alla delar en viktig roll i produktionskedjan.

Läs mer

El & Tele

Fiber-, ban-, tele- eller signaltekniker – branschen är stor och specialiteterna är många! Tillsammans bygger de Sveriges infrastruktur, koppartråd för koppartråd. Vi bemannar Sverige med elektriker och tekniker i alla möjliga projekt.

Läs mer

Kontor & Administration

Assistenter, receptionister och växelpersonal – alla ser de till att dagarna går sömlöst på företaget. Vi har ett stort nätverk av både heltids- och extrajobbare med erfarenhet inom kontor och administration.

Läs mer

Försäljning & Kundservice

Kundtjänst, innesäljare, callcenter-personal, fältsäljare – låt dina nya medarbetare växa med resultaten! Vi rekryterar din nya säljstyrka och bemannar säljavdelningen när det behövs.

Läs mer

Företag

Vill du veta mer om våra lösningar inom bemanning och rekrytering? Ring oss direkt på 08-555 368 00 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.