Hitta & rekrytera personal inom EL & Tele - Uniflex
Registrera CV

El & Tele

Fiber-, ban-, tele- eller signaltekniker – branschen är stor och specialiteterna är många! Tillsammans bygger de Sveriges infrastruktur, koppartråd för koppartråd. Vi bemannar Sverige med elektriker och tekniker i alla möjliga projekt.

Vare sig du behöver en serviceinriktad elektriker för installation eller en mer specialiserad tekniker, inom till exempel fiber eller fastighet, så har vi ett stort nätverk av yrkesverksam personal. Vi har lång vana av både bemanning och rekrytering inom området och leder dig till rätt tekniker efter dina önskemål.

Låter det intressant?

Du kan enkelt fylla i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss

Det låter bra, kontakta mig

Fler yrkesområden

Läs mer om hur Uniflex arbetar inom följande områden

Logistik

Truckförare, lagerpersonal, chaufförer – utan dem stannar verksamheten. Vi hjälper dig att fylla luckorna med erfaren logistikpersonal, direkt nästa dag eller under en längre period.

Läs mer

Industri

Montörer, CNC-operatörer, kvalitetskontrollanter och produktionspersonal – när det kommer till industri spelar alla delar en viktig roll i produktionskedjan.

Läs mer

Bygg

Träarbetare, betongare, målare, anläggningsarbetare – vad vore ett byggprojekt utan sin arbetsstyrka? Vi fyller alla led i i det stora projektet samtidigt som resultatet skjuter flervåningshögt i höjden.

Läs mer

Kontor & Administration

Assistenter, receptionister och växelpersonal – alla ser de till att dagarna går sömlöst på företaget. Vi har ett stort nätverk av både heltids- och extrajobbare med erfarenhet inom kontor och administration.

Läs mer

Försäljning & Kundservice

Kundtjänst, innesäljare, callcenter-personal, fältsäljare – låt dina nya medarbetare växa med resultaten! Vi rekryterar din nya säljstyrka och bemannar säljavdelningen när det behövs.

Läs mer

Företag

Vill du veta mer om våra lösningar inom bemanning och rekrytering? Ring oss direkt på 08-555 368 00 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.