Bemanning Kundservice & Säljare - Hitta personal - Uniflex
Registrera CV

Försäljning & Kundservice

Kundtjänst, innesäljare, callcenter-personal, fältsäljare – låt dina nya medarbetare växa med resultaten! Vi rekryterar din nya säljstyrka och bemannar säljavdelningen när det behövs.

Öka din tillväxt med fler affärer och säljare som skapar långsiktiga kundrelationer! Vi har ett stort utbud av resultatinriktade säljare som jobbar lika bra på fält som i kundtjänst. Vi hjälper dig att bygga hela sälj-avdelningar, egna bemanningspooler och täcker upp när behovet är som störst. Vi kan sälj, och vi guidar dig till de medarbetarna som får affären att växa.

Låter det intressant?

Du kan enkelt fylla i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss

Det låter bra, kontakta mig

Fler yrkesområden

Läs mer om hur Uniflex arbetar inom följande områden

Logistik

Truckförare, lagerpersonal, chaufförer – utan dem stannar verksamheten. Vi hjälper dig att fylla luckorna med erfaren logistikpersonal, direkt nästa dag eller under en längre period.

Läs mer

Industri

Montörer, CNC-operatörer, kvalitetskontrollanter och produktionspersonal – när det kommer till industri spelar alla delar en viktig roll i produktionskedjan.

Läs mer

Bygg

Träarbetare, betongare, målare, anläggningsarbetare – vad vore ett byggprojekt utan sin arbetsstyrka? Vi fyller alla led i i det stora projektet samtidigt som resultatet skjuter flervåningshögt i höjden.

Läs mer

El & Tele

Fiber-, ban-, tele- eller signaltekniker – branschen är stor och specialiteterna är många! Tillsammans bygger de Sveriges infrastruktur, koppartråd för koppartråd. Vi bemannar Sverige med elektriker och tekniker i alla möjliga projekt.

Läs mer

Kontor & Administration

Assistenter, receptionister och växelpersonal – alla ser de till att dagarna går sömlöst på företaget. Vi har ett stort nätverk av både heltids- och extrajobbare med erfarenhet inom kontor och administration.

Läs mer

Företag

Vill du veta mer om våra lösningar inom bemanning och rekrytering? Ring oss direkt på 08-555 368 00 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.