Intervju med en Uniflexare! - Uniflex
Registrera CV

Intervju med en Uniflexare!

Pernilla Levén jobbar på Uniflex sedan tre år tillbaka. För snart två år sedan började hon jobba på vår HR-avdelning. Läs intervjun med henne här!

Vad lockade med Uniflex?

Jag hade studerat HR management och tyckte att bemanningsbranschen var en bra inkörsport för mig som hade som mål att jobba med HR-frågor och organisationsutveckling.

Att det blev just Uniflex berodde på professionellt bemötande och en otroligt effektiv rekryteringsprocess. Detta infriades då jag fick träffa massor av intressanta människor med olika bakgrund, och hade som uppgift att matcha deras kompetenser med de uppdrag vi hade! Jag märkte snabbt att Uniflex var en organisation där man fick vara med och påverka och förändra, och det var avgörande när jag lämnade jobbet på Uniflex i Linköping för huvudkontoret i Stockholm där jag blivit erbjuden tjänsten som HR-Partner.

 

Vilken är din roll på företaget?

Jag jobbar som HR-Partner vilket är en väldigt bred roll inom HR. Jag håller i fackliga förhandlingar, utbildar i arbetsrättsliga- och kollektivavtalsfrågor samt fungerar som stöd till cheferna i HR-frågor. Jag har också hand om employer branding i våra sociala medier!

 

Vad är roligast med ditt jobb?

Det är att få jobba med HR-frågor i en organisation där alla är intresserade av HR. Och att få vara en del av en organisation som präglas så starkt av engagemang och arbetsglädje! Att vi i bemanningsbranschen får jobba med många olika branscher gör också att ingen dag är den andra lik, något som jag tycker är väldigt roligt!

 

Vad är det som driver dig?

Jag drivs av att coacha, utbilda och hjälpa människor i HR-frågor och att tillsammans med mina kollegor utveckla och driva HR-arbetet framåt. Jag känner stolthet i att se andra utvecklas och samtidigt jobba för en organisation som hjälper andra företag att hitta rätt person till rätt jobb!