Landet runt med Uniflex! - Uniflex
Registrera CV

Landet runt med Uniflex!

I kommande serie kommer vi att presentera våra Uniflexkontor runt om i landet och vilka olika tjänster de jobbar med där. Vi börjar i södra Sverige på Uniflex kontor i Malmö!

I Malmö jobbar Sandra och Amra som personalansvariga, Ola som affärsområdeschef och Kim som säljare. Här rekryterar och bemannar vi inom ett brett spektrum av tjänster, allt från administration, kundservice, lager och industri till byggarbetare. De flesta som jobbar hos oss är sysselsatta med heltidsuppdrag, men några jobbar också på deltid. Vi hjälper också våra kunder att bemanna de uppdrag är svåra att beräkna hur mycket personal som behövs varje dag eller under en period. Där har vi konsulter som vill jobba extra vid sidan av sina studier eller utöver ett annat jobb.

På bilden ovan ser vi Kim, Amra och Sandra som är i full fart med att arbeta med anskaffning av personal och försäljning.

Just nu söker vi dessutom både en personalansvarig och en personalassistent till vårt kontor i Malmö, så vill du ha chansen att jobba i en av de roligaste branscherna som finns med vårt härliga gäng i Malmö ska du passa på att kolla in våra lediga jobb!

Klicka här för att se alla våra lediga tjänster i Malmö!

Är ditt företag behov av hjälp från våra rekryterings- och bemanningsproffs i Skåne? Maila ola.lantz@uniflex.se eller ring Ola på 073-388 14 71. Alternativt kan du fylla i dina kontaktuppgifter här nedan så kontaktar vi dig!

Kontakta oss - Företag