Bemanningsföretag Göteborg - Bemanning & rekrytering - Uniflex
Registrera CV

Hitta personal & hitta jobb - Rekrytering & Bemanning i Göteborg

Vid Drakegatan 10, några stenkast från Ullevi, hittar du Uniflex kontor i Göteborg. Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag. Förutom rekrytering och bemanning inom lager, industri, kundtjänst, försäljning, administration, el, bygg, städ och butik erbjuder vi även omställning av personal inom dessa yrkesområden. Behöver du hjälp med att hyra in eller rekrytera personal i Göteborg, vänligen kontakta oss.

Söker du arbete i Göteborg?

Kanske är du nyinflyttad i Göteborg eller funderar på att pröva vingarna i vår kära stad och söker ett bemannings- eller rekryteringsföretag som erbjuder bra arbete till bra villkor och löner? Kanske är du en blivande eller nyutexaminerad student eller någon som bara behöver en nystart? Oavsett om du är på jakt efter ett heltidsarbete eller en deltidstjänst kan Uniflex vara nyckeln till en härlig framtid här i Göteborg. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som tar hand om våra anställda genom att ta fasta på deras individuella kompetenser och erbjuda dem en trygg och utvecklande tid hos oss. Vi letar alltid efter intressanta personer för våra ständigt nya uppdrag. Tveka därför inte att söka våra tjänster via våra platsannonser här eller genom att mejla oss på gbg@uniflex.se.

På vår blogg kan du få fler tips och läsa nyheter från oss på Uniflex Bemanning. Passa också på att spana in vår inspirerande musikvideo.

Hoppas att vi hörs!

Ring 0775-20 25 00
Mejla till goteborg@uniflex.se
Drakegatan 10, 412 50 Göteborg, Sverige

26 jobb