Årskrönika 2018 - Uniflex
Registrera CV

Årskrönika 2018

Årets sista dag är kommen och då passar det fint att göra en tillbakablick på året som har gått. Det viktigaste vi har är våra medarbetare och vi vill passa på att tacka för allt otroligt engagemang, ansvarstagande och den arbetsglädje vi ser när vi är ute hos våra kunder!

Varje vecka premieras extra fina arbetsinsatser genom en utnämning till Veckans Medarbetare. Denna person är inte bara en god förebild för andra arbetstagare utan även en utmärkt Uniflex-ambassadör. Vi söker massor av nya Uniflexare och våra jobb annonseras både här på hemsidan, på olika jobbsökarsidor och givetvis i sociala medier.

Letar du eller någon du känner efter ett nytt jobb? Följ oss på Facebook! Där annonseras både lediga jobb, intressanta jobbsökartips och många roliga tävlingar.

Nytt kontor!

Under året som gått har vi även öppnat ett nytt kontor i Tranås! Kontoret drivs av vårt team från Uniflex Höglandet som du kan läsa mer om här. Ifall ni är i behov av personal eller söker jobb i Tranås, Nässjö eller Vetlanda är ni varmt välkomna att kontakta Fredrik Bergvik som är regionsäljare eller Anna Palmgren som är affärsområdeschef där.

 

Fusionen mellan Uniflex och Poolia

Den 1 november 2018 skedde en sammanslagning mellan Poolia och Uniflex, två experter på bemanning och rekrytering med varsin tydlig inriktning och nu med ett gemensamt erbjudande!

Tillsammans är numera Uniflex och Poolia en rikstäckande helhetsleverantör inom allt från ekonomi, IT och administration till servicetjänster inom bygg, logistik, el och telefon – för att nämna några. Båda företagen kommer att fortsätta arbeta under sina respektive varumärken, och rekryteringen och uthyrningen av personal kommer att fungera på samma sätt som tidigare. I en bransch med fyra tusen rekryterings- och bemanningsföretag blir Poolia och Uniflex en stark leverantör med många fördelar för dig som kund eller kandidat.

Vi hoppas att ni har haft ett riktigt bra år och hunnit vila upp er under julhelgen. Kanske har du fått något fint i julklapp? Även i år valde vi att skänka pengar till Min Stora Dag istället för att ge julklappar. Min Stora Dag är en insamlingsstiftelse som ger en upplevelse utöver det vanliga i hopp om att ge kraft och stärka självkänslan hos barn som lider av svåra sjukdomar och diagnoser. För 2018 års stora kundundersökning har vi också valt att skänka 20 kr per svarande till Barncancerfonden.

Avslutningsvis vill vi passa på att önska alla kunder, anställda och blivande kandidater ett riktigt GOTT NYTT ÅR! Hoppas att vi ses under 2019! 😊