Årskrönika 2019 - Uniflex
Registrera CV

Årskrönika 2019

Årets sista dagar är komna och då passar det fint att göra en tillbakablick på året som har gått. Det viktigaste vi har är våra medarbetare och vi vill passa på att tacka för allt otroligt engagemang, ansvarstagande och den arbetsglädje vi ser ute hos våra kunder!

Varje vecka premieras extra fina arbetsinsatser genom en utnämning till Veckans Medarbetare. Denna person är inte bara en god förebild för andra arbetstagare utan även en utmärkt Uniflex-ambassadör. Klicka här ifall du vill läsa mer om våra medarbetare på Uniflex!

Nytt år – nytt jobb?

Letar du eller någon du känner efter ett nytt jobb? Vi söker massor av nya Uniflexare och våra jobb annonseras både här på hemsidan, på olika jobbsökarsidor och givetvis i sociala medier.

Följ oss på Facebook!

 

Fusionen mellan Uniflex och Poolia

Uniflex grundades år 2002 och knoppades då av från Pooliakoncernen. I slutet av 2018 fördes bolagen åter samman och ni har kanske sett eller hört något om detta under året som har gått. Båda bolagen finns kvar under respektive varumärke och som anställd innebär fusionen med Poolia inga förändringar. Alla Uniflexare fortsätter att vara Uniflexare och Poolianer fortsätter att vara Poolianer!

Som kund till Uniflex och Poolia innebär detta att Uniflex tillsammans med Poolia numera är en rikstäckande helhetsleverantör inom allt från ekonomi, IT och administration till servicetjänster inom bygg, logistik, el, försäljning och kundservice – för att nämna några. Båda företagen fortsätter att arbeta under sina respektive varumärken, och rekryteringen och uthyrningen av personal fungerar på samma sätt som tidigare.

Visste ni…

  • …att Uniflex kontor i Karlstad, Skövde, Växjö och Sundsvall numera även erbjuder Pooliatjänster?
  • …att vi nu har en styrelse bestående av 60% kvinnor?

 

Ursäkta röran, vi bygger om flyttar!

Uniflex huvudkontor har i många år legat vid Globen i Stockholm. Där finns vi fortfarande! Men innan jul flyttade vi några nummer närmre tunnelbanan och ni hittar numera Uniflex huvudkontor på Arenavägen 41!

 

Vi hoppas att ni har haft ett riktigt bra år och hunnit vila upp er under julhelgen. Kanske har du fått något fint i julklapp? I år har vi valt att skänka pengar till Barncancerfonden istället för att ge julklappar. Barncancerfonden är en ideell förening vars syfte är att bekämpa barncancer och se till att drabbade barn, ungdomar och deras familjer får den vård och det stöd de behöver. Barn och cancer hör inte ihop! För 2019 års stora kundundersökning har vi dessutom valt att skänka ytterligare 20 kr per svarande till Barncancerfonden.

 

Nytt decennium

Nu går vi in i ett nytt årtionde och ett nytt decennium! Avslutningsvis vill vi passa på att önska alla kunder, anställda och blivande kandidater ett riktigt GOTT NYTT ÅR! Hoppas att vi ses under 2020! 😊