Årskrönika 2020 - Uniflex
Registrera CV

Årskrönika 2020

Årets sista dagar är komna och då passar det fint att göra en tillbakablick på året som har gått. Det viktigaste vi har är våra medarbetare och vi vill passa på att tacka för allt otroligt engagemang, ansvarstagande och den arbetsglädje vi ser ute hos våra kunder!

I början av året hade vi inte kunnat föreställa oss hur våra liv skulle komma att förändras av den globala pandemi som råder. Vissa branscher fick massor att göra medan andra nästan stannade av helt. Vi på Uniflex har försökt att ställa om snarare än att ställa in, och det hade aldrig gått utan vår fantastiska personal och våra kunder. Vi är tacksamma för allt gott arbete som våra medarbetare har utfört, och vi vill också tacka våra kunder för förtroendet att fortsätta rekrytera och bemanna till alla de olika verksamheter som har påverkats på olika sätt under pandemin.

Varje vecka premieras extra fina arbetsinsatser genom en utnämning till Veckans Medarbetare. Denna person är inte bara en god förebild för andra arbetstagare utan även en utmärkt Uniflex-ambassadör. Klicka här ifall du vill läsa mer om våra medarbetare på Uniflex!

 

Nytt år – nytt jobb?

Letar du eller någon du känner efter ett nytt jobb? Vi söker ständigt nya Uniflexare och våra jobb annonseras både här på hemsidan, på olika jobbsökarsidor och givetvis i sociala medier.

Följ oss på Facebook!

I år såg kanske inte julen ut som den brukar. Men vi hoppas att ni har hunnit vila upp er ordentligt under julhelgen. Kanske har du fått något fint i julklapp? I år valde vi att skänka pengar till Barncancerfonden istället för att ge julklappar. Barncancerfonden är en ideell förening vars syfte är att bekämpa barncancer och se till att drabbade barn, ungdomar och deras familjer får den vård och det stöd de behöver. Barn och cancer hör inte ihop! För årets stora kundundersökning har vi dessutom valt att skänka ytterligare 20 kr per svarande till Barncancerfonden.

 

Uniflex <3 Musikhjälpen

Uniflex har i år startat en bössa via Musikhjälpen som pågick mellan den 14-20 december. I år var temat ”Ingen människa ska lämnas utan vård”. Här kan du läsa mer om temat och vart pengarna går. Vi har skänkt 1000 kr för varje genomförd rekrytering mellan den 20 november till den 20 december och bössan är öppen till och med den 31 december. Alla som vill kan vara med och bidra! Följ länken nedan för att vara med och bidra till alla människors rätt till vård!

https://bossan.musikhjalpen.se/uniflex

 

 

 

År tjugotjugoett

Första året i det nya årtiondet kanske inte riktigt blev som vi hade tänkt oss, men kom ihåg att vi inte ställer in – vi ställer om! Med nya lärdomar går vi nu ett nytt år till mötes. Avslutningsvis vill vi passa på att önska alla kunder, anställda och blivande kandidater ett riktigt GOTT NYTT ÅR! Vi hoppas att vi ses under 2021! 😊