Poolia + Uniflex = En helhetsleverantör - Uniflex
Registrera CV

Poolia + Uniflex = En helhetsleverantör

1 november 2018 sker en sammanslagning mellan Poolia och Uniflex, två experter på bemanning och rekrytering med varsin tydlig inriktning och nu med ett gemensamt erbjudande.

Poolia och Uniflex blir tillsammans en rikstäckande helhetsleverantör inom allt från ekonomi, IT och administration till servicetjänster inom bygg, logistik, el och telefon – för att nämna några. Båda företagen kommer att fortsätta arbeta under sina respektive varumärken, och rekryteringen och uthyrningen av personal kommer att fungera på samma sätt som tidigare. I en bransch med fyra tusen rekryterings- och bemanningsföretag blir Poolia och Uniflex en stark leverantör med många fördelar för dig som kund eller kandidat.

“Sammanslagningen mellan Poolia och Uniflex innebär att du får tillgång till ett mycket större utbud. Vår gemensamma expertis bidrar till många möjligheter för effektiv och snabb rekrytering, inom flera områden”, säger Jan Bengtsson, VD för det nya gemensamma bolaget.

“I och med sammanslagningen strävar vi också efter att satsa ytterligare på digitalisering och modern teknik – allt för att erbjuda både dig som kund, såväl som våra många konsulter, bättre möjligheter till ett effektivt, smidigt och tryggt samarbete med oss” avslutar Jan Bengtsson.