Uniflex är en av finalisterna i Årets Bemanningsaktör i Recruitment Awards 2021! - Uniflex
Registrera CV

Uniflex är en av finalisterna i Årets Bemanningsaktör i Recruitment Awards 2021!

🏆🍾 Vi är stolta över att kunna meddela att vi är en av tre finalister till Årets Bemanningsaktör i Recruitment Awards 2021!
Recruitment Awards är en gala för rekryterings- och bemanningsbranschen. Recruitment Awards uppmärksammar och hyllar aktörer som under det gångna året gjort en betydande insats för branschen. Vi ser med spänning fram emot detta! Läs mer om Branschgalan på: https://gala.branschen.se/

 

Juryns motivering lyder:

Uniflex har goda bevis på väl fungerande processer och rutiner som snabbt kan anpassa verksamheten efter kunders och kandidaters behov, vilket lett till tillväxt inom segment såsom logistik och kundtjänst. Under 2021 har Uniflex satsat på fortsatt utbildning för sina medarbetare i digitala testverktyg avseende beteende-personlighets- samt kapacitetstester i syfte att leverera kandidater av hög kvalitet till sina kunder. Varje år har bolaget även löpande interna utbildningar i arbetsrätt och gällande kollektivavtal för att säkra sina rekryterare och personalansvarigas kompetens inom relevanta områden. Allt sammantaget resulterar i att vi nominerar Uniflex som en värdig finalist.