Veckans Medarbetare - Uniflex
Registrera CV

Veckans Medarbetare

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra ledstjärnor: affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Veckans Medarbetare heter Margrethe Johnson och Elisabeth Klasson! Margrethe och Elisabeth jobbar i Växjö och beskrivs som spindlar i nätet i kundens organisation och jobbar så att posthanteringen fungerar, administration samt data- och IT-support. De båda bidrar till att det som ska funka och gå smidigt samt att det verkligen skall fungera i det dagliga!

Motivering till utmärkelsen:

Margrethe och Elisabeth sprider glädje på arbetet, är serviceminded och har stort engagemang. De båda levererar dagligen utefter Uniflex ledstjärnor glädje, engagemang, ansvarstagande och affärsfokus!

 

Grattis! Hur känns det att få denna utmärkelse?

Margrethe – Det var en väldigt trevlig överraskning.

Elisabeth – Man blir glad när man får uppskattning för det arbete man utför.

Varför sökte ni till Uniflex?

Margrethe – De har ett bra rykte på marknaden och jag kom i kontakt med en konsultchef som var väldigt trevlig, entusiastisk, kommunikativ och erbjöd bra arbetsvillkor/arbetsmiljö.

Elisabeth – Jag kom i kontakt med Uniflex via företaget där jag har mitt uppdrag.

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

Margrethe – Det finns mycket positivt man kan dra upp här, men i helheten är det nog den trevliga personalen, att de är lätt

Elisabeth – Det bästa med Uniflex det är lätt att komma i kontakt med sina chefer om man har något man fundera över. Känns att dom bryr sig om sin personal.

Grattis och tack för ert engagemang och för allt ni bidrar med!