Veckans Medarbetare! - Uniflex
Registrera CV

Veckans Medarbetare!

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra ledstjärnor: affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Veckans medarbetare heter Ljiljana Jovanovic och jobbar extra hos en av våra kunder. Hon kontrollerar och sorterar precisionsdetaljer inom fordonsindustrin och ser till att kund får rätt artiklar. Ljiljana studerar till Civilingenjör inom produktion och logistik på Mälardalens Högskola och har haft stor nytta av sitt extraarbete i sina studier.

Motivering till utmärkelsen:

Ljiljana har inte bara fått lovord och bra omdömen från kunden hon jobbar hos, hon har ställt upp för både kund och Uniflex och tagit sitt arbete på stort allvar, trots att hon studerar på heltid. Hon gör ett utmärkt arbete och ser till att hennes arbetsuppgifter blir gjorda med hög kvalité och noggrannhet. Enligt hennes chef hos kunden är hon ”mycket duktig, självgående och lättlärd”. Det märks när hon har varit på plats då hon ser till att det blir ordning och reda. Ljiljana har en ljus framtid framför sig.

Ljiljana är mycket uppskattad på arbetsplatsen och vi på Uniflex Eskilstuna är stolta och glada över att ha henne som konsult!

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse?

Jätteskönt! Kul att bli belönad för det man gör. Kul att känna sig uppskattad, man vill bara fortsätta och jobba mer!

 

Vad var det som fick dig att söka jobb via Uniflex?

Jag var på intervju på tre ställen samma dag, men jag kände mig mest hemma på Uniflex. Det kändes tryggt och avslappnat, jag träffade bra personal.

 

Vad är det bästa med att vara anställd av Uniflex?

Att man har jättebra kontakt med personalen och att det går att kombinera skola och jobb. Uniflex förstår att man inte kan jobba hela tiden och när det dyker upp saker så förstår ni.

 

Stort tack Ljiljana för ditt hårda arbete och engagemang, du är guld värd!