Emil Göransson blir Veckans Medarbetare - Uniflex
Registrera CV

Veckans Medarbetare!

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra ledstjärnor: affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. 

Veckans Medarbetare heter Emil Göransson och jobbar som kundtjänstmedarbetare på Teleperformance, avdelning Klarna i Stockholm.

 

Motivering till utmärkelsen:

“Vi vill utse Emil Göransson som veckans medarbetare då han visat på stort engagemang och ansvarstagande, samt god närvaro. Detta har resulterat i att han har fått utökat ansvar för andra avdelningar. Med bakgrund av detta är Emil en god förebild och representant för Uniflex.”

 

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse? 

Det känns väldigt bra och är jättekul såklart.

Vad fick dig att söka jobb på Uniflex?

Jag sökte jobb på Uniflex för att jag hört från många vänner och bekanta att kundtjänst är väldigt roligt och givande. Jag har lärt mig mycket under den tiden jag har jobbat här.

Hur ser en arbetsdag ut för dig?

Jag börjar alltid arbetspasset med att hälsa på alla kollegor. Jag arbetar i Klarnas mail- och chatt-team så antingen så sätter jag mig aktiv på chatten eller så hanterar jag mailen. Det är väldigt varierat från dag till dag.

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

Det bästa med mitt jobb är kundbemötandet och att man får hjälpa människor.

 

GRATTIS Emil och tack för att du gör ett så bra jobb och är en god Uniflex-ambassadör!