Veckans Medarbetare - Uniflex
Registrera CV

Veckans Medarbetare

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra ledstjärnor: affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. 

Veckans Medarbetare heter Jessica Tennisberg och jobbar som kundvärd i Linköping!

Jessica utsågs med följande motivering:

“Jessica arbetar som kundvärd i Linköping och har under denna tid visat stort engagemang och ansvarstagande för det uppdrag hon anförtrotts. Hon utför sitt arbete exemplariskt och alltid med ett leende på läpparna, hon är omtyckt av både kunder och kollegor. Hon representerar Uniflex på ett föredömligt sätt och därtill agerar i enlighet med våra ledstjärnor.”

Intervjun med Jessica:           

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse? 

– Det känns väldigt motiverande och kul att bli uppmärksammad! Jag tycker det är kul att det finns arbetsgivare som lyfter de positiva bitarna, det känns uppmuntrande!

Vad fick dig att söka jobb på Uniflex?

– Först och främst tjänsten, den stämde överens med mitt önskemål

Hur ser en arbetsdag ut för dig?

–  Jag börjar dagen med lite ronderingar och därefter posthantering, administrativa sysslor och även lite andra praktiska åtaganden såsom se över bilarna i bilpoolen eller annat övrigt ”småfix”.

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

– Dels mycket hjälp med att hitta uppdrag, bra kommunikation och kontakt med Uniflex, vilket jag tycker är viktigt. Uppskattar också att det är öppna och flexibla diskussioner kring saker. Tycker även att det finns ett bra utbud av olika tjänster och att Uniflex är hjälpsamma och har en god känsla för sin personal.

Grattis Jessica och STORT TACK för gott jobb!