Faizuddin blir Veckans Medarbetare! - Uniflex
Registrera CV

Veckans Medarbetare

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Veckans medarbetare heter Faizuddin och motiveringen till utmärkelsen lyder:

”Faizuddin började sin Uniflex-resa som timanställd för ca 1 år sedan och arbetar nu extra vid sidan av gymnasiestudierna. I sommar när han tar studenten kommer han fortsätta sitt uppdrag som orderplockare på heltid. Han tar sitt arbete på största allvar, är engagerad och sprider alltid positiv energi bland såväl arbetsledare som kollegor. Han arbetar effektivt och visar alltid upp goda resultat. Vi är oerhört stolta att ha Faizuddin anställd hos oss!”

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse? 

Jag känner mig jätteglad. Jag försöker alltid komma i tid till jobbet, ställa upp när det behövs personal och vara positiv. Det är så jag tänker i livet, jag försöker alltid göra alla glada, klasskompisar, familj, kollegor och mina arbetsledare. Det är viktigt för mig att leverera bra resultat. På lagret där jag jobbar är det många som kommer fram och frågar ”är det du som är Faizuddin?”, när jag säger ja så säger dem ”Du är bäst av alla”. Dem frågar mig om tips om hur dem ska göra för att plocka snabbare och jag blir glad av att kunna hjälpa till. När jag fick detta jobb tänkte jag från början att jag ska lära mig allting så bra jag kan, jag är inställd på att leverera.

Vad fick dig att söka jobb på Uniflex?

Jag hörde reklamen på radio och jag hade hört att Uniflex satsar mycket på studenter, att man får goda möjligheter att utvecklas och testa olika saker. Jag tycker Uniflex är ett bra företag som hjälper unga att klara sig själva och stå på egna ben. Jag har en lite komplicerad familjesituation så det var jättebra för mig att kunna tjäna lite extra pengar för att hjälpa min familj.

Hur ser en arbetsdag ut för dig? 

På Dagab kör vi truck och plockar matvaror och packar dem på pallar som sedan skickas ut till butikerna. Man lär sig att jobba på bästa, mest effektiva sätt. Man måste tänka att pallen man packar ska någon annan packa upp sen, så att man gör det bra och ordentligt. Jag har en kompis som jobbar i en av butikerna som tar emot pallarna, han har fått mitt nummer för det hade varit kul om han fick en av mina pallar!

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

När jag började på Uniflex kunde jag inte så bra svenska men här har jag många kollegor så jag märker hur jag blir bättre och bättre hela tiden. Jag vill gärna fortsätta jobba hos Uniflex på heltid nu i höst efter jag tagit studenten för att jag trivs så bra med mina kollegor och mina ansvariga på Uniflex. Jag är en person som vill testa och lära mig nya saker, om jag skulle börja jobba heltid kan jag kanske få lära mig hur man kör en större typ av truck. Flera här har sagt åt mig att jag kan gå över och bli anställd här som ordinarie personal men jag säger alltid att jag inte vill det. Jag vill stanna på Uniflex för du, Johanna och alla ni är så snälla och ni tar hand om oss så bra. Jag har två småsyskon som jag är lite som en pappa för och dem har sagt att dem vill träffa er för ni har hjälpt oss så mycket. Först så blev jag ledsen när jag hörde att min chef Johanna skulle försvinna men sen fick jag höra att hon bara skulle på mammaledighet och jag blev jätteglad över att få höra det, att hon kommer tillbaka sen! Flera här har sagt att jag har tur som jobbar för Uniflex, att vi verkar ha bra arbetsledare som ordnar med schemat och tider och är väldigt flexibla. Jag hoppas jag kanske kan följa med till Dagabs nya lager i Bålsta sen 2023 om jag får jobba kvar för Uniflex, vi kollar redan efter lägenheter och hyra där.

Stort grattis Faizuddin och TACK för den goda arbetsinsats du gör och för att du är en så bra Uniflexambassadör!