Veckans Medarbetare - Uniflex
Registrera CV

Veckans Medarbetare

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Veckans Medarbetare heter Mattias Ridbäck och är anställd på Uniflex i Västerås! Mattias jobbar som belysningstekniker hos vår kund Vattenfall. Motiveringen till utmärkelsen lyder:

“Mattias är en väldigt glad, positiv och kompetent medarbetare. Han har hög arbetsmoral och gör alltid det lilla extra. Både vi på Uniflex och kunden är mycket nöjda med Mattias insatser och glada att han arbetar hos oss!”

Intervjun med Mattias:

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse?

– Tack! Det var trevligt och oväntat. Men jättekul att bli uppmärksammad!

Vad fick dig att söka jobb på Uniflex?

–  Jag blev tipsad av en vän om just det här jobbet. Jag flyttade från Luleå till Västerås och kände att jobbet på Uniflex var en bra väg in på kundföretaget.

Hur ser en arbetsdag ut för dig?/Vad gör du i din roll?

– Jag stämmer av och planerar dagen på morgonen, samt tar hand om felanmälningar som kommit in. Sedan åker jag runt i stan och byter ljuskällor, åtgärdar fasbortfall/kabelfel och ombesörjer vandalisering och sabotage av olika slag, så som på lysarmaturer. Det är viktigt att kunna prioritera i vad som måste göras först.

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

– Det ger väldigt bra möjligheter och skapar kontakter. Att hitta sin väg i arbetslivet, genom att få prova på många olika yrken.

Grattis till utmärkelsen Mattias och TACK för att du alltid gör det där lilla extra!