Kristin Bjarnemark blir Veckans Medarbetare - Uniflex
Registrera CV

Veckans Medarbetare

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Veckans Medarbetare heter Kristin Bjarnemark och jobbar som ambulerande tjänsteman inom kontor i Stockholm!

Motivering till utmärkelsen:

”Kristin arbetar som ambulerande tjänsteman inom kontor hos oss på Reception & FM i Stockholm. Hon har under sin anställningstid visat stort engagemang samt uppvisat stor flexibilitet. Hennes positiva attityd har speglat sig i fin feedback från våra kunder där de uppskattar hennes initiativförmåga och sociala kompetens. Både vi på Uniflex och våra kunder uppskattar Kristins positiva attityd och flexibilitet och vi är stolta över att ha henne som ambassadör!”

 

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse? 

  • Det är jätteroligt! Blev lite förvånad, men det är roligt att få uppskattning för sitt jobb.

 

Vad fick dig att söka jobb på Uniflex?

  • Jag ville väldigt gärna ha jobb som receptionist, när jag sökte på receptionistjobb kom Uniflex upp hela tiden, jag läste beskrivningen och kände att jobbet kan passa mig väldigt bra.

 

Hur ser en arbetsdag ut för dig?

  • Ingen arbetsdag är den andra lik. Jag får välkomna besökare, sköta posten, hjälpa anställda med interna problem, sköta kaffemaskiner, det blir mycket problemlösning.

 

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

  • Det bästa med att jobba på Uniflex är att ni är väldigt flexibla, känner att jag alltid kan fråga Uniflex om jag behöver hjälp. Man har bra kontakt med personalen och ni är lätta att nå om jag har frågor.

Grattis till utmärkelsen Kristin och TACK för att du gör ett ypperligt jobb!